Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet leteszetlni azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet leteszetlni azt hogy tetszem e egy lánynak?

Figyelt kérdés

Szemkontaktus, mosolygás megvan. Honnan tudom ezek után hogy van e nála esélyem, meg hogy biztos nincs e barátja?

Ha pl elkezdem simogatni a karját és hagyja az jó jel? Vagy ha engedi hogy megöleljem?

Azért vagyok ennyire bizonytalan mert még sosem volt barátnőm, meg nagyon szép ez a lány és lehet csak szórakozik...

2021. jún. 5. 12:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ha engem valaki elkezdeni csak úgy a semmiből simogatni és ölelgetni akkor ott biztos elvágná magát.

Kezdeményezz nála, beszélgess vele, érdeklődj róla. Ha nyit feléd akkor hívd el randira.

2021. jún. 5. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Jesus el nekezd fogdosni:D én még lehet le is kevernék ey pofont, annyira utálom, ha idegenek érnek hozzám.

Ha mosolyog és szemeztek, akkor igazából elég valószínű, hogy nyert ügyed van. Semmi egyebet nem kell csinálnod, csak odamenni hozzá és elhívni egy kávéra vagy ebédelni. Nem nagy ügy:) ha igent mond, akkor választ kapsz mindkét kérdésedre és nem is zaklattál senkit

N

2021. jún. 5. 12:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk teljesen idegenek, beszéltünk már. Félek attól hogy visszautasít. Ezért inkább letesztelném hogyan reagál ha megsimogatom a vállát.
2021. jún. 5. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted meg hogy nem mindenki szereti azt ha fogdossák? Én is nagyon közeli embereknek engedem meg hogy megöleljenek vagy simogassanak.

Ne kezdd el tapogatni mert rosszul is elsülhet. Legyen már benned egy kis magabiztosság és ne fossál hanem hívd el randizni.

2021. jún. 5. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne.

Hívd el szavakkal. A tapizás csak utána jön.

Gondolj bele, milyen gáz lenne, ha fogdosod, ő meg teljesen ledöbben, és nem lök el meg semmi, csak áll ott döbbenten, és utána (te persze azt hiszed hogy minden rendben van) úgy kerül mint macska a forró kását, sőt, meg el is meséli pár embernek, hogy te kérdés nélkül tapizol másokat.

2021. jún. 5. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az angol tudósok szerint kommunikációval. Beszélgess vele és hívd el randira. Most komolyan ahhoz elég bátornak érzed magad hogy fogdosd, de hogy randira hívd meg nem??? Ha nem akar semmit akkor durvábban fog lepattintani kéretlen fogdosástól mint ha rákérdeznél.
2021. jún. 5. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:

#3: és akkor mi van, ha visszautasít szóban? Ha simogatod és úgy utasít el, bántó lesz.

Ne legyél gyökér!

2021. jún. 5. 13:13
 8/8 anonim ***** válasza:

#3: Ember én még a legjobb barátnőmet se ölelem meg, annyira nem szeretem a testi kontaktusokat. Nyugodj már le ne akarj fogsosni egy nőt. Ehhez bezzeg lenne merszed, de elhívni kávézni arra nem?:D valószínűleg 18 se múltál el..

és mi történik ha visszautasít hm? Mi a retek történik csak erre válaszolj. Mert ha visszautasít, akkor tuti nem jössz be neki. Ha meg el se hívod, sose tudod meg, hogy eljött volna vagy sem. Lehet igent mondana, de sose lesz a tiéd mert nyuszi vagy..

2021. jún. 5. 13:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!