Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra vagyok kivancsi, kinek mi volt szex kozben a legcikibb elmenye? Nekem az, hogy egyszer szeretkezes kozben pukiztam.De nem csinaltunk gondot belole :)
Férfiként ami számomra elég gáz volt, de elég jól le tudtuk kezelni a helyzetet:
-alkalmiban egyszer egy abszolút gyönyörű, nagyon csinos, nagymellű csajt ágyba vitte. Annyira felizgatott, és olyan szép volt, hogy a behatolás pillanatában, ahogy be akartam nyomni neki, eldurrantam. Nem tudtam megdugni.
-szexkapcsolat, nagyon szűk volt a csaj, nem sikerült behatolni neki, próbálkozás közben lelankadtam. Próbálta felállítani nekem szájjal, nem akart felállni, és úgy lankadtan elélveztem a szájában. Jó élmény volt, de duplán gáz, hogy fel sem állt, és még el is sültem egyszerre.
-130 kg-os csaj nekem is megvolt, igazából nekem tetszett a teste, semmi bajom nem volt vele. De nem akart engedelmeskedni a farkam, az első két próbálkozásnál nem állt fel, nem tudtam megdugni. Nagyon jól kezelte a helyzetet, csak na, nekem mégis kudarc volt.
Életemben először szeretkeztem, amikor annyira beleéltem magamat a dologba, hogy ahogyan felületem bevertem a fejemet egy polcba. Nem számoltam vele, hogy az ott van, de hát nem volt hazai a terep. A barátommal rögtön elnevettük magunkat. Nem is ez a leggázabb része, 1-2 percre rá vérezni kezdett az orrom és mindet abba kellett hagyni, hogy zsepit keressünk nekem. Csak 17 éves voltam még, de azóta is együtt vagyunk ezzel a fiúcskával, úgyhogy biztos nem volt azért olyan rossz.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!