Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik ez a sugardaddy? Neten keresztül is számít, találka előtt?
1-es
Ha pl neten keresztül megismerek valakit aki lenne a daddym, nekem kötelességem lenne képet küldeni mielőtt találkozom vele?
4-es
Én sosem néztem a külsőt. Elég ha őszintén tudom hány éves az illető
3-as
Te meg máskor hagyd meg a véleményed magadnak. Nem tudod miért van erre szükségem.
7-es
Tisztában vagyok vele, de nem értem miért pont full ruha nélküli, arccal együtt. Kicsit érdekes volt ez a kérés
Oké. Tehát pucér képet a 21. században NEM küldünk. Se barátnak, se szeretőnek, de idegennek meg pláne. Sőt, pucér kép telefonnal eleve nem is készül, olyan meg különösen nem, amin arc is van.
Egyébként igen, én is szeretek pucér képet kapni. Vagyis szeretnék. De ez annyira kockázatos dolog, hogy én nem mennék bele, és ha én nem mennék bele, hogy várnám el mástól, hogy belemenjen.
Én azt gondolom, hogy egy sugar daddy helyzetben, ha az illető ilyet kér még bármiylen anyagi transzfer előtt, az eleve nem tisztességes. Kérjen ruhás képet amin nem nagykabátban ülsz. Az oké. De előbb bekérni a pucér képet aztán mondani hogy bocs mégse (miközben a képedre rejszol), na az nincs egyensúlyban.
9-es
Pont ezért tettem fel a kérdést. Köszönöm a remek választ, és hogy ilyen szépen kifejtettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!