Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Ti miért mentek el idősebb pénzes férfival "egy-két" körre?
Selyemgubó, mit is szeretnél? Tipikus példája vagy a magyar mentalitásnak. Nem érted, mert nyilván nem is értheted, hiszen csak egy kérdést olvasol, és máris "hülye". Érdekes logikád van neked is. Egyébként meg hol olvastál olyat, hogy itt bárkiknek a kérdését is minősíteni kéne? :/
Sosem értettem az olyan embereket, akik ilyre szánnak pár percet is. :/
Akik meg valóban fiatal lányok és szavaztak köszönöm!!! Szavazzatok, írjatok érdekelnek a vélemények.
Utolsó két kommentet, valamint a másodikat moderátorok ellenőrizni fogják. Ilyen primitív megnyilvánulásokra nincs szükség sehol!!! (Tudom most te vagy megsértve, a kérdést mégis én tettem ki, és nem hiszem el, hogy ilyen agyhalott szinten mozgunk kommentek térén. Sajnálom, őszintén.)
Ettől többet egyik kommentre sem szánok. ;) Ha esetleg szükség lesz rá, élni fogok ismét a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!