Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elkeseredettnek kell lenni ahhoz, hogy ismeretlen GYK-s(akár lehet hogy férfi) lányokra irogass rá?😂
Nincs ezzel semmi gond. Amennyiben normális üzenetet ír, például a válasszal kapcsolatosan.
De mikor már elsőre semmit nem tudva a másikról, se kort se nemet se semmit, hogy találkozzunk, meg csak annyi telik tőle, hogy szia beszélgessünk, meg a farokkép...ezek a szánalmasak.
En nagyon örülök, hogy vannak még értelmes nők, mint a 21, akik tudják ép ésszel kezelni a nő-férfi világot!
Köszönöm 🙏👌
Nem minden férfi szánalmas, aki itt is próbálkozik. Vannak olyan felhasználók, akiknek már a nevük láttán kinyílik a zsebemben a bicska, de akik normálisan írnak rám a téma kapcsán, azokkal kialakulhat egy beszélgetés vagy esetleeeeeg több is. Volt már mindkettőre bőven példa :)
Nem minden fekete és fehér
Én meg nem is a névvel vagyok így, hanem hogy mit adnak meg témának. Azaz épp ez az, hogy sokszor túlzás hogy megadnak, inkább beírnak valami karaktert vagy karaktersorozatot. Abból már látni lehet, hogy milyen szintű levél következik.
Vannak akik normálisan írnak, de ez a legritkább. De egyrészt kapcsolatban vagyok, másrészt ez az utolsó hely, ahol ismerkednék.
Vannak, akik ugyan azt a sablon szöveget nyomják minden alkalommal. Ilyen szexchat, olyan szexel kapcsolatos kérdezz-fekelek stb.
És van az a réteg, amelyiket sose fogom megérteni. Mekkora nekem az ideális méret, számít-e mennyi sperma jön, lenyelem-e, milyen bugyit hordok, látszik - e benne a folyásom, mennyit szexelek a párommal, csomó mérettel kapcsolatos kérdés stb. Általában rengeteg kérdőjellel. Ezekhez nem csak hogy semmi közük, de nem is értem, hogy az adott infó nekik mire jó? Na ők a legbetegebb réteg. És legalább 5-10 nevet tudnék írni kapásból fejből, akik minden ilyenre rákapnak egyből.
Meg persze vannak a farok képet küldők. Na azok viccesek is tudnak lenni, mert láttam már pár olyat, hogy nem tudom mire büszke ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!