Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire elkeseredettnek kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elkeseredettnek kell lenni ahhoz, hogy ismeretlen GYK-s(akár lehet hogy férfi) lányokra irogass rá?😂

Figyelt kérdés

2021. jún. 4. 15:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos ezek a pasik miatt függesztettem fel a privát levelezéseimet, hozzáteszem nem önszántamból.... És hogy szemléltessem hogy mi a valódi probléma:

2011 óta szinte rendszeresen látogatom ezt a portált és megszámlálhatatlan levelet kaptam lányoktól és Fiúktól is kisebb nagyobb problémákkal amiket próbáltunk közösen megoldani...

Aztán jött a váltás, ahol már egyre több volt a kekeckedés, hogy miért hiszem hogy olyan okos vagyok.

Jogos lehet a feltevés, mert ha mindentudó lennék akkor én írtam volna a tízparancsolatot. Lehet hogy párszor tévedtem de amíg az elején ezt meg lehetett VITATNI addig a mostani levelek írói már csak Veszekedni akarnak, ami nagy külömbség. Vitatkozni szeretek, veszekedni meg a hülyék szoktak.

És itt a harmadik szakasz, az elmúlt 3-4 év amikor a kérdések körülbelül 80%-ukban idióta ostoba trollok kérdései akik elsősorban megbotránkoztatni akarnak és nem valós problémát írnak. És ennek függvényében jönnek a hülye levelek, értelmetlen levelek, trollok hada akik dühíteni nem dühítenek, csak fárasztanak.

Pontosan itt a gond.

Hogy van egy portál aminek az alcime az, hogy "amit élőben nem mersz megkérdezni..."

És ezek a trollok nem rám veszélyesek mert gyanítom hogy a többségüket élőben egy pofonnal fel lehetne borítani, hanem azokra akik tényleg problémáról beszélnek és ezek a suttyók miatt nem veszik őket komolyan.

És az ismerkedéssel is pontosan ez a helyzet.

Az elején még fiúk lányok mertek és tudtak itt egymással kommunikálni mert nem tolták a lány arcába a második üzenetben a farkukat.

Volt kultúra. Aztán jött a második és harmadik szakasz ahol pontosan ilyen ütemben csúszott le a színvonal.

És most ott vagyunk hogy van pár (tényleg csak pár) értelme fiú és lány, akik nem mernek belemenni a beszélgetésbe mert félnek az igénytelen és/vagy troll emberektől...

Tehát nem feltétlenül kell elkeseredetnek lenni ahoz hogy itt ismerkedj, mert saját tapasztalatból mondom hogy akaratlanul is belefuthat az ember egy kellemes meglepetésbe itt. A szomorú az hogy a skatulya miatt valóban már csak a balekok ismerkednek akiknek már minden mindegy. És erről nem az oldal tehet és nem a szerencsétlen tehet és nem az értelmes férfiak és nők tehetnek.

Hanem egyedül az a pár tróger senkiházi troll akik miatt az emberben automatikusan bekapcsol a vészjelző ha meglátja fent a kis piros borítékot.

2021. jún. 4. 16:29
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Ha van kedve válaszol, és még egy jó beszélgetés is lehet belőle. Volt már rá példa.
2021. jún. 4. 16:30
 13/25 anonim ***** válasza:
87%
Mi a feleségemmel így ismertük meg egymást itt, például.
2021. jún. 4. 16:50
 14/25 anonim ***** válasza:
Nagyon. Rám is írkálnak pár szavas kacsintgatós smileyeket, hogy menjek snapre képcserézni. ??
2021. jún. 4. 17:33
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

"Szia szépségem

Gyere snapre képcserézni, megmutatom a házi kobrámat.😉😉😉😉 Nem kamu!"

Most kaptam egy lúzertől. Iszonyat elkeseredett.

2021. jún. 4. 17:42
 16/25 anonim ***** válasza:
28%
És ez téged miért zavar? Nincs életed?:D:D:D Ha pasi lennél tudnád, hogy a vérükben van a próbálkozás, amíg ti nők csak várjátok a sült galambot. Ha kezdeményeztek is netán, azt olyan sután teszitek hogy csak leégetitek magatokat.
2021. jún. 4. 17:51
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk talán nem olyan ügyben írok rá, hogy annyira felizgatott az L betű a mondat végén, hogy már rögtön eszetlenül dugnám.
2021. jún. 4. 18:32
 18/25 anonim ***** válasza:

#Steven

Én meg pont ezért hagytam abba félig meddig a nyilvános hozzászólásokat.

A lepontozás még hagyján, de az okoskodás, belekötés vagy majmolás már zavar.

Ha valakihez mondandóm van, neki mondom.

Ha egy normális megszólalásra nem tud, vagy akar érdemben reagálni, akkor nekem sincs több mondanivalóm, meg annak se, aki szerint minden férfi egyforma.

2021. jún. 4. 18:53
 19/25 A kérdező kommentje:

Csak trollkodásból írtam😂

2021. jún. 4. 19:06
 20/25 anonim ***** válasza:

Nekem pár szót szoktak írni, amiből süt, hogy meg akarnak felelni a nőknek, de azt hiszik a megfelelés az csak a farokméreten múlik. Meg rendszeresen megkérdezik, hogy hova szeretem kapni a spermát.

Szerintem ezeknek életükben nem jön össze egy barátnő.

2021. jún. 4. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!