Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire elkeseredettnek kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elkeseredettnek kell lenni ahhoz, hogy ismeretlen GYK-s(akár lehet hogy férfi) lányokra irogass rá?😂

Figyelt kérdés

2021. jún. 4. 15:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
53%

Semennyire.

Miért, nem szabad?

Ismerkedni itt is lehet.

Mi ebben a rossz?

2021. jún. 4. 15:22
 2/25 anonim ***** válasza:
68%

Hát eléggé annak kell lenni.

De nem csak elkeseredettek hanem sok esetben mentális problémáik is vannak azt tapasztalom.

2021. jún. 4. 15:22
 3/25 anonim ***** válasza:
72%

Semennyire. A neten gondol egyet és ráír az ember mindenféle más emberekre, aztán majd elválik, mi lesz belőle.

Inkább az a szánalmas, aki ebbe túl sokat belelát, pláne ha már egész személyiségképet alakít ki és megvetést, lenézést táplál magában pusztán annak az alapján, hogy a másik ember ír egy levelet.

2021. jún. 4. 15:23
 4/25 anonim ***** válasza:
70%
Ráírni valakire úgy, hogy SEMMIT nem tudsz róla nagyon elkeseredettnek kell lenni. Igazi zsákba macska, de az ilyeneknek már bármi megfelelne.
2021. jún. 4. 15:31
 5/25 anonim ***** válasza:
45%
Mennyire kell szociális fóbiásnak lenni ahhoz, hogy nyomasszon az is, ha valaki neten keresztül hozzád szól?
2021. jún. 4. 15:41
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
A többségében nem a ráírás a gáz, hanem a tartalma... egymondatos, bunkó böffenetek, időnként kéretlen farokképpel megszórva. Meg egyébként felesleges próbálkozás, de ettől a napi x nőre (itt is meg mindenhol is) ráírók szorgalmasan küldözgetni fogják a leveleiket.
2021. jún. 4. 15:42
 7/25 anonim ***** válasza:
72%

Rohadtul elkeseredettnek és szánalmasnak kell lenni ahhoz, hogy nulla! információ alapján ráír emberekre azzal, hogy szexet keresel vagy ismerkedni akarsz stb

Ha normálisan ír valamit, kérdez valamit azzal kapcsolatban, amit válaszoltam valahol, az persze rendben van. De sokaknak az az első üzenete, hogy lenne e kedved ismerkedni:DDD na ezekről beszélek. És ahogy írták fentebb, nagy részük nem csak elkeseredett, de komoly mentális problémájuk is van. Szóval duplán nem érdemes ezekkel kezdeni

2021. jún. 4. 15:46
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmasak, már nem nevetek rajtuk. Köszönés nélkül rámhánnya hogy biztos libernyák vagyok, azt sem tudom honnan vette. Fatokfotók, amik ráadásul csúnyák is, legalább szép farkakat küldenének de ezek csak csernobili homályos képek. Másik csoport, akik a mérettel jönnek, hogy nekik 20/5, szeretném e kipróbálni. Aztán mikor visszaírok, lebasz hogy pasi vagyok biztos bzi, mert viccből azt írtam, "mutasd a kígyód xD" és még neki áll feljebb. Legalább megbizonyosodna róla, hogy akire ráír az nő, hány éves, és akarja-e hogy ráírjanak. De nem, őket nem érdekli, csak legyen mire verni.
2021. jún. 4. 15:49
 9/25 anonim ***** válasza:
94%

Van jó pár felhasználó, akiket letiltottam, mert nem nomrálisak. Akad kevés normális, de elenyésző. Többek között az egyik expasim is itt ráír minden lány válaszolóra, mentálisan ő sem épp, kicsit sem :(

L

2021. jún. 4. 16:12
 10/25 anonim ***** válasza:
64%
#9: nálam nagyjából 300 férfi van itt tiltva:D az évek során összejött pár ilyen marha
2021. jún. 4. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!