Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42/59 anonim válasza:
engem a tapasztalatlan tini fiúk kifejezetten izgatnak
43/59 anonim válasza:
#38 Nekem pl egy negyvenes nő vette el a szüzességem.
44/59 anonim válasza:
és hány éves voltál, és mi történt, tudta hogy szűz vagy? ez nem elég infó, és leírtam az én állás pontom, amit igazolnak is a tények 1milliból 1 ha van ilyen nő, ha csak nem vagy tini,
45/59 anonim válasza:
#44 Csakhogy te már eltérsz a tárgytól. Szűz fiúkról volt szó, nem meglett felnőttekről. Nyilván senkinek nem kell egy szűz 30as
46/59 anonim válasza:
45 nem tértem el, értelmezd a 38-as választ azt írtam én. aztán arra reagált valaki, és fel tettem egy kérdést. de az első mondat kitér a tini fiúkra. gratula, szövegértés 1-es
47/59 anonim válasza:
Még nem voltam szűz férfival, de valóban izgató. Főleg a félénkségük.
48/59 anonim válasza:
Vicc nélkül van egy szűk réteg.
Akik pl szeretnek formálni, vagy nem szeretnének minden nyavaját elkapni. Vagy szeretnének egy hálás irányítható partnert, vagy akik magukban is bizonytalanok hisz egy szűz fiúnak minden maga lesz a csúcs.
49/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bízom benne hogy azért találok egy ilyen nőt.
júl. 14. 17:04
50/59 Whitewolf19 válasza:
Én férfiként a szűz nőket szeretem...
4 volt idáig, mind szép és csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!