Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatóak olyan 30 feletti nők, akiket izgatnak a szűz fiúk?
Figyelt kérdés
Hol tudnék találkozni olyan nőkkel akiknek bejönnek a 20 körüli szűz fiúk? Egyáltalán vannak ilyen nők akiket ez vonz?2017. júl. 18. 23:38
1/18 anonim válasza:
szerintem olyan nő akit kifejezetten pont az vonz hogy a fiú szűz elég ritka de biztos van elég színes a paletta.
2/18 anonim válasza:
itt vagyok te asszony állat
47/N
3/18 anonim válasza:
ma 00:02
Ez valahogy nem jött össze. :D
4/18 anonim válasza:
asszony állat
De furán hangzik. :D
5/18 anonim válasza:
Furám is hangozna ebben a formában, mivel összetett szóként egybe kellene írni :P
6/18 anonim válasza:
Köszönjük a nyelvtanórát, így külön írva biztos senki sem tudta elolvasni és értelmezni. :D
7/18 anonim válasza:
ma 13:13
Mivel nőként írtad két feltehetőleg férfi hsz-ra hogy te asszony állat, így nem is értelmezhető. Ezt nem nők mondják a férfiaknak hanem a férfiak a nőknek, te pedig nőként írtad alá...
8/18 anonim válasza:
Mi van utolsó? Valamit te nagyon beleképzeltél a dolgokba.... simán csak annyit írtam, hogy furán hangzik, mivel frfiakra szokták gyakrbban mondani ezt, mármint férfi állat. Ezt meg először hallom / olvasom.
9/18 anonim válasza:
Te védted a tegnap 00:02 -est arra kaptad a választ.
10/18 anonim válasza:
Huhh, én a nyelvtani részbe kötöttem bele, pontosabban csak abba, hogy sokszor megjelennek a nyelvtannác.... szóval azok, és javítgatják, hogy így enm helyes úgy nem heles, valójában meg mindenki érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!