Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják a nők lebeszélni a férfiakat a prostikról?
"Aztán egyszer csak impotens lettem és most már halhatok meg szűzen."
Szar ügy. De azért ugye tudod, hogy nem csak egy szüzességed van? Szóval ha már előröl nem megy, próbáld meg hátulról...:DDDDD
en nem akarok senkit lebeszelni, nekem aztan tokmindegy, idegen random pasik kibe teszik a bret es mire koltik a fizetesuket.
az en pasim/kiszemeltem ne menjek krvahoz es kesz, a tobbi hidegen hagy.
Honnan tudod biztosan, hogy impotens vagy és nem depressziós, vagy gyógyszermellékhatástól szenvedsz?
Miert nem kéred a prostitól, hogy kinyalhasd, hozzátéve, hogy lehet lenne menet közben más is?
Miért a nők hibája a döntésed és annak következménye?
A válasz egyébkent az, hogy mert nem higénikus, kockázatos, praktikátlan lehet bizonyos esetben és mert esetenként etikátlan, de ha neked az előnyök összessége többet ér mint a hátrányoké akkor vágj bele. Annó egyszer úgy döntöttél, hogy a negatív visszajelzések miatt nem éri meg, ez van, ez olyan mintha a dohányost meggyőzné az orvosa a leszokásról, az meg szidná a dokit az elvonási tünetek miatt.
Felnőttként a te döntésed mit csinálsz és milyen ember akarsz lenni, bármilyen dolog mellett lehet pro és contra érveket felhozni.
Nem hiszem, hogy impotens lennél.
Valamiért értéktelennek, alkalmatlannak érzed magad.
Pedig nem vagy az.
Nem vagy olyan mint a többiek. Ez tesz értékessé, egyedivé.
A jó tulajdonságaink, a különleges adotságaink csiszolgatása, felszínrehozatala és használata az életünknek a gyémánt ragyogását adhatja. Ezen dolgozni, fáradozni kell.
Nem a szexualitás az életünk értéke. Szükséges az utód nemzéshez, hogy az életünk bennük folytatódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!