Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha valaki szólni akar a megcsalt félnek megpróbálják itt lebeszélni mondván úgyse szakít/válik, de ha már kibukott a dolog arra biztatnak szakíts/válj?
Azért mert kívülállóként semmi köze hozza.
Nekem is voot egy olyan eset ahol más utalgatott nekem h Ja megcsal a párod.
Nem tudta h már külön vagyunk,, Csak az albérlet találása miatt van már nálam. de ehhez senki idegennek köze nincs.
Nem azt írtam, hogy szerező vagy. Mit nem értesz?
Aki lebeszél, az azért teszi, mert egy névtelen fórumon nem tudod, hogy ki írt ki kérdést. Lehet, hogy az ő szeretője.
Aki ismer, az meg azért, mert a félrelépővel tud együttérezni, mivel maga is félrelép, és neki is cinkes lenne így lebukni.
Téged miért érdekel, hogy ki mit gondol? Ha szerinted ez a helyes, mert fordított esetben te is tudni akarnál róla, akkor tedd meg! Tojd le, hogy idegének mit gondolnak.
Itt mindenki a saját sértettségét adja bele a történetbe. Nem elvonatkoztatva a saját dolguktól.
De ezektől függetlenül én is azt mondom, hogy borítani csak sziklaszilárd bizonyítékokkal érdemes, amiből nem lehet kimagyarázni magunkat. Különben a történetből még az is lehet, hogy a jószándékú fél lesz a szarkavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!