Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lana Rhoades gyermeket vár, szerintetek milyen lesz a gyerek élete?
Szerintem pont úgy fog felnőni, mint más celebek gyerekei. Kim Kardashian is azzal lett híres, hogy szexvideó jelent meg róla a neten (aminek kiszivárgását állítólag az anyja intézett el).
Amerikában, nagyvárosokban azért elég elfogadott, hogy egyes gyerekeknek mondjuk sztriptíz táncos az anyjuk, más gyerekeknek börtönben van az apjuk. A elég sok pénze van valakinek, akkor magániskolába járathatja a gyerekét, ahol 25ezer dollár a féléves tandíj, ott eléggé szigorúan veszik a bullying-ot, elképzelhetetlen, hogy a gyerekek egymást a szüleik foglalkozása miatt szeklják.
7
Kardashian ugyan arról lett híres, de sokan már nem erre gondolnak, ha meghallják a nevét.
És szerintem egy magániskolába nem vennék fel. Vagy nem akármelyikbe.
Hiába a pénz, a többi pénzes szülő nem akarja majd ott látni,és ezt a vezetőség is tudja.
Szerintem ha van eszük, pszichológust fogadnak, és folyamatosan konzultálnak vele, aztán járatják is a gyereket.
Nem lehet tudni hogy fogja bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!