Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a lányok mindig a legmenőbb fiúval jönnek össze még akkor is ha tudják hogy ez nem jó döntés?
Engem egyszer megszeretett egy lány, de jött egy menőbb és őt választotta. Pedig látszott rajta hogy bizonytalan és nem tud dönteni és tudta hogy én hosszú távra alkalmasabb lennék. AZóta már nincsenek is együtt.
Próbálkozott volna visszajönni hozzám, de én ezek után nem tudnék bízni benne.
Az evolúció a hibás és az ivaros szaporodás, amely során mindenki a legjobb génekre hajt tudat alatt. A nők az alfahímekre, a pasik meg a bombanőkre.
Ha te 10 bombanőnek bejönnél akkor az azonos "belső tulajdonságú" 11. átlagos csajt választanád? Ettől még maradékelven működik a dolog. Az alfahím felszedi a bombanőt, a béta meg a bétát mert alfát nem kap. Ne ezek keseregj inkább pedálozz hogy feljebb kerülj a sorban. NEM csak a külsőn és NEM csak a pénzen múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!