Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzként az eszetekre hallgat(ta)tok?
Kérdésem azokhoz a nőkhöz szól, akik nem vesztették el a szüzességüket 20 éves korukig.
A kérdéssel arra szeretnék választ kapni, hogy a nők az eszüket vagy a szívüket teszik első helyre, amikor arról döntenek, hogy ágyba bújjanak-e egy nekik tetsző, kedves pasival. Mi szokott a visszatartó (pettingtől/szextől) erő lenni?
Minek kell ahhoz történjen, hogy megbánjátok az intim közelséget? Erre mennyi -szerintetek- a reális esély?
Férfiak is válaszolhatnak. Kérem leírni kort/nemet/szexuális avatottságot (úgy mint: 1) csók sem volt még 2) petting sem volt 3) behatoláson kívül volt minden 4) behatolás is volt)
Hálás köszönet előre is. Légyszi ne ezt a kérdést trollkodjátok szét. Egymásba ne kössetek bele, azt majd privátban. Ha valaki valamivel nem ért egyet, még nem kell lehülyézni ;-)
Miért ne lehetne egyszerre hallgatni az észre és a szívre is? :)
Én pl. fél év kapcsolat után vesztettem el, úgy, hogy előtte már volt petting, és terveztük az első aktust is.
Nagyon szerettem volna, mert már kívántam a párom, éreztem, hogy ott tart a kapcsolatunk és tudtam, hogy ő igazán szeret, nem bánom meg vele - ergo szívemre hallgattam.
De! már szerettem volna megtudni milyen érzés a szex. Annyi mindent hallani róla, kíváncsi voltam, és már volt egy-egy olyan pillanat a tervezett aktus előtt, hogy majdnem megkértem a párom, hogy toljuk előrébb. Vagyis tudatosan is szerettem volna elveszíteni, megtudni milyen az érzés, milyen túllenni ezen is, "felnőtt" témát átélni.
Par napja valaki feltette a kerdest, hogy eszetek hol van? Azota a fejemben zsong ez a qrva kerdes, ne gyere te is az eszemmel!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kibasszott retardalt idiota, mit kerdezoskodik az eszem felol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!