Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertetek már itt meg valakit...?
20 év alatti csinos lányok írhatnának nekem is 😅 vevő vagyok minden ajándék szexre, viszonzom boldogan a legjobb tudásom szerint 😅. De valahogy engem itt mindig valami nem bejövős asszonyok találnak meg akikre fel se áll 😅 vagy kanos csávók 😂😂😂
56F
😅Hogy mivel fenyegetnek?? Azt, hogy?
Amúgy meg sokszor a kommenteket olvasva feláll 😅😅 mindegy kamu vagy nem, faszi vagy nő irta kiadva magát másnak 😂😂😂 De azért egy valódi punciba csak jobb lenne 😁😁
56F! És te vagy olyan jóképű, hogy fiatal lányokra tarts igényt?
Vagy netán tőled is hasonló sápítozás lenne mint amit te csinálsz?
Az 56 éves férfi vagyok.
Nagy sápítozás nem lenne a kinezetem miatt, nem is volt eddig sem. Sem a korosztályomban, sem a fiatalabb lányokkal akikre eddig "igényt tartottam" . Sportos, magára odafigyelő, igényes vagyok, rendezett anyagi háttérrel.
Személyes ismerkedésnél nem is szokott probléma lenni. Ott könnyebb felmérni a terepet. De hát ízlések és pofonok. Nyilván van akinek én sem tetszem, így van ez jól. Nem is úgy értettem a kommentemet, hogy én annyira jó lennék, hogy minden nő vesse ide magát, hanem úgy, hogy egy személyes találkozas alkalmaval nagyobb százalékban jön össze egy kis flört vagy szex a tőlem jóval fiatalabb lányokkal mint itt. Itt mindenki 18-20 éves lány pedig elvileg 😅 akik szexuálisan extrán nyitottak mindenre, idősebbekkel is, többes szexre, mindenre :) Mégis előbb kerül a farkam egy 20 évesbe személyes udvarlással, mint a gyk. "lányok" bármelyikébe, pedig itt aztán vannak bőven 😅 elvileg...
@45: ezt meg tudom erősíteni, bár én tizenegynéhány évvl fiatalabb vagyok nálad.
Egy időben azt gondoltam, hogy velem van a gond, hogy a neten nagyon nem megy az ismerkedés, a GYK meg ilyen téren talán a mélypont volt (egy hosszú kapcsolat végén maradtam társaság nélkül, és jó ötletnek tűnt a neten ismerkedni).
Aztán rájöttem, hogy azok a nők, akiket amúgy gond nélkül csípek fel szemtől szemben a neten hirtelen elérhetetlenné válnak, elutasítóak, válogatósak.
Nem vagyok egy Brad Pitt, de rendezett megjelenés, háttér, etc. Ha lemegyek egy teljesen idegen társaságba, akkor 20-40 közötti nők között biztos akad 2-3, akiknél van esélyem, a neten ugyanez a nullához közelít.
Manapság már nem is próblok se itt, se máshol onine ismerkedni, sokkal kevesebb energia árán sokkal több nőt tudok felcsípni offline.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!