Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt mar veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar veletek olyan, hogy egy lany miutan noies/idosebb lett vonzodni kezdtetek hozza, pedig ismertetek 13-14 evesen es akkor csak gyerekkent tekintettetek ra?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 00:46
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Persze. Ovis korunkban ismertük egymást, aztán más általánosba jártunk, 15-16 évesen találkoztunk és szexeltünk.
2021. márc. 10. 00:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne egyertelmu, nem egykoru felekrol van szo
2021. márc. 10. 01:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Vót' igen, ahogy az #1-es írja, csak mi nem 15 évesen csináltuk hanem 22 évesen találkoztunk újra. Mivel ugyebár gyerekkorban még az érdekelt, hogy kapok-e dupla gombóc fagyit, meg max. meghúzom a lányok haját és ne dugják el a homokozólapátomat.

Avagy a kérdésed, hogy volt osztálytársam általánosból megdugnám-e ha most találkoznék vele? Van akit simán.

Avagy azt kérdezed, hogy egy csinos 18-20 éves csajra tudok-e nőként tekinteni? Bizony igen, akkor is ha volt 13-14 éves, sőt állítólag mindenki volt annyi idős is.

2021. márc. 10. 01:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Mikor először találkoztunk akkor én lehettem 17 körül ő 13. Semmilyen tekintetben nem keltette fel az érdeklődésem és ahol tudtam ott lekoptattam mikor esetlegesen kereset.

Aztán ahogy 18-20 éves lett és újra találkoztunk akkor már igenis sokkal csinosabb lett, de nem léptem mert volt párom.

Most egyikünknek sincs, de lett gyereke és így max szexuális kapcsolatot tudnék vele elképzelni, mert igenis vonzó lett.

2022. jún. 26. 01:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!