Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen ötlet volna alkalmiban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ötlet volna alkalmiban elveszíteni a szüzességemet? 24/L

Figyelt kérdés
Nem tudok már többet várni a kapcsolatra

2021. jún. 1. 23:43
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
90%

Na figyelj.

Másodszorra is kb. ugyanazt fogod csinálni, mint elsőre. Szóval nem sokat fog segíteni, ha találsz valakit, aki megdug, aztán szedi a sátorfáját.

2021. jún. 3. 20:02
 32/40 anonim ***** válasza:
89%
Ha ilyenen gondolkodsz, akkor gondolj rá, hogy egy van, add olyannak, aki oda van érted rég óta és így megbecsüli nagyon. Akkor biztos nagyon jól jársz te is, ő is.
2021. jún. 3. 22:18
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel nem fog változni a világ ha te most azért fekszel le valakivel hogy elveszítsd, megy tovább ugyanúgy minden és valójában senki nem foglalkozik vele hogy milyen a szexuális életed, legalábbis ez mindenkinek a saját magánügye, akkor veszítsd el ha érzed hogy jó kapcsolatban vagy ne egy egyszerű alkalmival
2021. jún. 6. 22:18
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Kedves sorstárs! Én is 24 éves, szűz nő vagyok. Ha gondolod beszélhetnénk a témáról privátban.

Az a helyzet, hogy rengeteg férfi van, akinek már semmi értéket nem képvisel a nő, sem az ha szűz. Nekem óriási csalódás lenne olyasvalakinek adni, aki nem értékeli, hogy így döntöttem, nem adtam be a derekam olyan kérőknek, akik nem érdemeltek meg. Volt egy srác aki konkrétan a barátnőjét akarta volna megcsalni velem... hát, no comment.úgyhogy megéri várni a megfelelő személyre. 3 barátnőm is hasonló cipőben jár mint én. Ők is 24 évesek.

2021. jún. 6. 23:45
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
#34: és ti sosem ismertetek meg olyan embert, aki legalább a normálist megközelítette volna...?
2021. jún. 6. 23:49
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó voltam: a szüzesség elvesztése nem feltétlen egyenlő a nemi élet kezdetével. Hiszen aki nem marad az életünkben, azzal nemi élet sincs. És az élet során is hol van nemi élet, hol nincs.szerencsés esetben találunk hosszútávú partnert, akivel túl nagy szünetek nincsenek. De az ember nem monogám természetű. Én félek a csalódástól, de semmi garancia nincs rá, hogy az első férfivel működni fog és esetleg a gyerekeim apja lesz. Hiába fogadom ezt el, nagyon kevés az önbizalmam, részben emiatt is vagyok még mindig szingli. És mert pozitív tapasztalatom eddig nem volt. De valahol hiszem hogy egyszer nekem is szerencsém lesz és egymásra találunk valakivel akivel passzolunk. A tökéletes nagy ő elmeletben már nem hiszek.
2021. jún. 6. 23:50
 37/40 anonim ***** válasza:
80%
Vagyis 34-es, közben írt valaki. 35-ös. Nézd, a normális nem egyenlő azzal h működne. Minden ilyen jellegű próbálkozás irányomból vagy irányomba egyoldalú volt. :/ a legjobb barátomba nem tudtam beleszeretni (neki azóta van barátnője), más meg engem nem akart. Találkoztam már munkamániás, vagy mélyen hívő férfivel is. Hát egyik sem működött volna. És nem az én elvárásaim nagyok, ha egyszerűen nem jön, aminek jönnie kell. Bebeszélni nem lehet, sajnálatból sem megy, és annyira szeretetre kiéhezett sem voltam soha, hogy mindenáron akarjak valakit, mindegy ki az, de valami legyen. Mert ilyen barátnőim is vannak. Ők normális időben éltek meg mindent, csalódtak is, de stabil kapcsolata nem mindegyiküknek van. Úgyhogy tökéletes recept nincs, minden ember más. Sajnos nekem nem volt szerencsém. Plusz a bölcsészkaron túl sok a lány. :D
2021. jún. 6. 23:55
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele baj, de válogasd meg kivel teszed. Ne az első ecsethajú önző ficsúrt szemeld ki, mert egy életre elmegy a kedved a szextől
2021. jún. 7. 01:06
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alakalmival nem éri meg
2021. jún. 7. 09:08
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha találsz egy normális srácot, akkor akár még jól is elsülhet. A lényeg az hogy még csak véletlenül se buliba vagy ilyesmi random helyen keress alkalmit, mert ott senki nem arra megy hogy ha lesz valami, akkor a lánynak legyen jó.
2021. jún. 7. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!