Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek jó vagy rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó vagy rossz ötlet 22 centis farokkal elveszíteni a popsi szüzességem?

Figyelt kérdés

Még csak nőkkel voltam, a fenekemben még nem járt senki és semmi... Még a saját ujjam sem.

Gondolkodom rajta, hogy meglátogatok (a járvány után) egy transzi lakásos prostit...

Egyrészt izgalmas is lenne, ha elsőnek egy ekkora szárszám járna bennem, másfelől, lehet hogy inkább rendelnem kéne egy dildót és azzal kipróbálni először...

Nem tudom.

Mindenesetre, a transzit majd szeretném én is megdugni, szóval ha nem próbálom ki előre, hogy milyen érzés ha a fenekemben van valami, akkor se megy kárba az időm, stb. mert akkoris legalább megdugom majd én.

De még az sem biztos, hogy megyek... Van időm gondolkodni, a járvány még el tart egy darabig.

Ti mit javasoltok?

2020. ápr. 17. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom... én inkább egy max. 15-össel szeretném, élvezni akarom, nem szétrepedni.
2020. ápr. 17. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:

#1. Engem mondjuk a fájdalom és feszítés gondolata is izgat, meg hogy a partneremnek mennyire szűk, szorító érzést okoznék (ugye minél nagyobb a szerszáma, annál szűkebbnek tűnik az ánuszom)... Ha aktív vagyok, akkor is ez a dolog izgat benne, hogy egy kis fájdalmat is okozok a partnernek (lány fenekét már dugtam), de nekem viszonylag kicsi péniszem van.

Szóval aktívként szeretek domináns lenni, és van bennem egy kis szadista hajlam, passzívként (eddig csak fantázia szintjén) meg fordítva, kicsit sub vagyok és van bennem egy enyhe mazochista hajlam.

2020. ápr. 17. 17:51
 3/5 A kérdező kommentje:

A másik, hogy az is nagyon izgató lenne számomra, ha egy lány popsi szüzességét én venném el... Ilyen még nem volt, de ahogy erre gondolok, úgy már kevésbé izgató, ha a csaj már dilsóval próbálta.

Talán az izgató benne, hogy egy számára teljesen új élményt velem élne át...

És talán a leendő partnerem számára is izgató lenne ez a tudat, ami ismét csak beindít engem is...

Remélem érthető.

2020. ápr. 17. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtam volna,hogy készüljrá mert fájhat. De ha szereted a fajdalmat akkor hajrá.
2020. ápr. 17. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
én egy ekkorával szeretném elveszteni, ugyhogy szerintem hajrá:)
2020. ápr. 18. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!