Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötlet volna alkalmiban elveszíteni a szüzességemet? 24/L
Én nem akartam velük tartani a kapcsolatot.
Badoon meglátott és minden köszönés nélkül megírta ezt
Ez annyira ízlés dolga. Egyik exem 14 évesen egyéjszakásban veszítette el és nem bánta meg, egy másik exem 17 évesen egy netes ismerőssel, akivel nem volt szó további kapcsolatról, csak szexről. Neki szar volt és sajnálta, hogy nem én lettem az első.
Egy másik exem 15 évesen egy 36 éves pasival, és a szeretője volt pár hónapig. Ő nem bánta, de nem is volt különösebben jó émény neki.
Ahány ember annyi élmény.
Ha neked OK, akkor miért ne?
Az alkalmival az a gond, hogy lutri. Kifoghatsz egy önzőbb díszpéldányt, akit nem érdekel, hogy neked ez az első, csak kihasználja a potya dugás lehetőségét. Persze olyanba is belefuthatsz, aki egy alkalmi kalandnál is figyelne rád, de szerintem ez a ritkább.
Ahogy fentebb is megírták már, olyat válassz, akiben megbízol, ehhez viszont ki kell ismerned... Ha viszont kiismerted, és megbízol benne, akkor abból akár rendes kapcsolat is lehetne, nem? Vagy nem akarsz ilyet? Mindenképp csak a szüzességed elvesztése a cél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!