Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen ötlet volna alkalmiban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ötlet volna alkalmiban elveszíteni a szüzességemet? 24/L

Figyelt kérdés
Nem tudok már többet várni a kapcsolatra

2021. jún. 1. 23:43
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Az a legnagyobb baj,hogy amúgy is nehezen találni párt,akár alkalmira is,nagyon eltorzult egy világot élünk sajnos... Ritka az olyan ember aki odafigyel az első eggyüttlétre,odafigyelés,gyengédség,előjáték,nedvesítés etc... Nem mindenkinek van rá türelme és csak bumm bele csak a szex érdekli hogy neki jó legyen... Pedig nem árt kicsit kiismerni az embert mielőtt találkozol vele,az hogy a bizalmadat mennyire nyeri el a sok elbaltázott hülyegyerek után az már megint egy más kérdés... Véleményem az,hogy akármit is teszel,előtte ismerd ki egy kicsit a fickót,nyíltan mondd meg hogy még szűz vagy,akkor szerintem nem lesz gond hogy így veszted el,mert ez rövidebb idő,mint kapcsolatban ha nem akarsz annyit várni!
2021. jún. 2. 14:15
 22/40 anonim ***** válasza:
63%
És ha ők kezdeményeztek nálad, kötelező szóba állni velük, netán tartani a kapcsolatot később is? Ne röhögtess, mert kiesik a telefon a kezemből.
2021. jún. 2. 14:16
 23/40 A kérdező kommentje:

Én nem akartam velük tartani a kapcsolatot.

Badoon meglátott és minden köszönés nélkül megírta ezt

2021. jún. 2. 14:19
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyira ízlés dolga. Egyik exem 14 évesen egyéjszakásban veszítette el és nem bánta meg, egy másik exem 17 évesen egy netes ismerőssel, akivel nem volt szó további kapcsolatról, csak szexről. Neki szar volt és sajnálta, hogy nem én lettem az első.

Egy másik exem 15 évesen egy 36 éves pasival, és a szeretője volt pár hónapig. Ő nem bánta, de nem is volt különösebben jó émény neki.

Ahány ember annyi élmény.

Ha neked OK, akkor miért ne?

2021. jún. 2. 15:05
 25/40 anonim ***** válasza:
80%
Nem jó ötlet
2021. jún. 2. 15:14
 26/40 anonim ***** válasza:
14%
Nem nézel ki jól vagy túlsúlyos vagy? Mi a hiba veled?
2021. jún. 3. 06:25
 27/40 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy valami hiba van velem?
2021. jún. 3. 10:41
 28/40 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem jó ötlet! De akkor válasz olyan partnert akiben megbízol!
2021. jún. 3. 15:05
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Az alkalmival az a gond, hogy lutri. Kifoghatsz egy önzőbb díszpéldányt, akit nem érdekel, hogy neked ez az első, csak kihasználja a potya dugás lehetőségét. Persze olyanba is belefuthatsz, aki egy alkalmi kalandnál is figyelne rád, de szerintem ez a ritkább.

Ahogy fentebb is megírták már, olyat válassz, akiben megbízol, ehhez viszont ki kell ismerned... Ha viszont kiismerted, és megbízol benne, akkor abból akár rendes kapcsolat is lehetne, nem? Vagy nem akarsz ilyet? Mindenképp csak a szüzességed elvesztése a cél?

2021. jún. 3. 16:28
 30/40 anonim ***** válasza:
64%
na hány privátot kaptál?
2021. jún. 3. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!