Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns lányok! Ti megengedné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns lányok! Ti megengednétek, hogy egy pasi csak a szolgátok legyen? (Mondjuk egy állandó partner mellett is, vagy alkalmilag, stb.) Ilyen "státusban" engednétek, hogy pld a talpatokat nyalja?

Figyelt kérdés
Ha csak a poén, buli, élvezet kedvéért, unalomból, vagy alkalmilag lenne egy szolgátok, meddig mehetne el a szolgálatban? Mondjuk, a talpnyalás nektek kevés? Akkor még mit? Vagy egy simán csak szolgának túl jó is? Akkor helyette mit?

2021. máj. 30. 18:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Én ha már úgyis ott lennék egy csaj lábainál, akkor egyúttal meg is masszíroznám a talpát, és esetleg kifesteném a lábkörmeit :))))
2021. júl. 26. 00:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Házimunkára jó lenne.
2021. szept. 12. 18:08
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

Az egész gyakorin 10 ha van!

Szerintem a kérdéseket is központi utasításra generálják. A valódi 50% ha lehet!

2021. szept. 13. 18:38
 14/21 anonim ***** válasza:
66%
Házimunkát megcsinálhatja, cserébe nem kap semmit, ha annyira szolga akar lenni, akkor legyen.
2021. okt. 29. 02:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban élő domináns nőként írom. Egyáltalán semmit nem akarok nyalatni semmilyen idegen férfival. Mást se akarok tőle. Ha mégis engedném valakinek hogy szolgáljon, az kb munka lenne. Gondolkodjatok már reálisan. Szerinted a párom mit szólna hozzá hogy más nyalja a talpamat? Ő is tudja nyalni, miért kellene másnak? Undorító is ha egy idegen hozzám ér.
2021. nov. 6. 19:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
15.: Vannak, akik vanilla partner mellett tartanak szubot.
2021. nov. 6. 19:54
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam már ilyen kapcsolatban élőkről... :)
2022. máj. 1. 19:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Talpnyaló csicskát én is keresek. Szeressen mosni, főzni, sütni, takarítani. Lehet férfi/nő./

Önéletrajzokat "csicska lennék" jeligével a hirdetőbe kérem! :)

2022. máj. 1. 21:07
 19/21 A kérdező kommentje:
18.: Végül lett jelentkeződ? :)
2022. júl. 6. 16:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Nemrég voltam egy stúdióban ahol az úrnőnek talpat nyalhattam, ezt a saját férje filmezte le, és eladják a filmet pénzes letöltős oldalakon. Van ilyen is.
jún. 19. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!