Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők aki csak óvszerben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők aki csak óvszerben szexel, az miért teszi, miért jobb, ha állandó a partnered?

Figyelt kérdés

Szerintem sokkal jobb gumi nélkül, nagyobbat lehet élvezni, és sikamlósabb is a dolog, nem mellesleg sokkal élvezetesebb.

Tudom, a fogamzásgátló sem jó megoldás, mert káros, de vannak más alternatívák is.

2021. febr. 12. 08:42
A kérdező szavazást indított:
Csak gumival szexelek,nem próbáltam gumi nélkül
Próbáltam gumi nélkül, de nem éreztem különbséget
Gumival kezdtem, kipróbáltam gumi nélkül, és mivel jobb ez az opció maradt
13 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben egyszerűen nem akarják hormonokkal terhelni a szervezetüket, vagy veszélyeztetett kategóriába tartoznak (pl. trombózis hajlam). Hormonmentes lehetőségek közül kevesebb van és a legbiztosabb talán a gumi.
2021. febr. 12. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Van más alternatíva, viszont a legtöbbe van hormon, az pedig egyáltalán nem tesz jót a szervezetnek és nem is mindenki tud ilyeneket használni mivel lehet hogy olyan betegsége van, trombozisra hajlamos, olyan gyógyszert szed stb.

Szedtem fogamzásgátlót pár hónapig elég is volt annyi olyan rosszul léteket okozott.

Spirált a nőgyógyász nem szívesen tesz fel nekem mivel még nem szültem és fiatal vagyok. Ezenkivul van még a rezgyongy ami hormonmentes viszont én nagyon sok rossz tapasztalatot olvastam róla.

Ami még hormon mentes az a pesszarium, viszont nagyon macerás.

Most hüvelygyűrűvel védekezek, eddig nem okozott gondot de még bármi történhet.

Szóval én teljesen megértem azokat akik nem akarják a testüket hormonokkal tömni

2021. febr. 12. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én félek gyógyszereket használni és szerencsére ezt a párom is megérti, így mi eddig csak óvszerrel csináltuk.
2021. febr. 12. 11:29
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

Mivel meddő vagyok, ezért nem használunk gumit, bár azért így is van bennem félsz, mivel a doki azt mondta, hogy 90%-hogy nem lehet gyerekem... mondjuk ha becsúszna nem lenne gond, mivel szeretjük egymást, és van hol felnevelni.

19/L - 32/F

2021. febr. 12. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:
40%

csak kivancsisag keppen, mit azok a mas alternativak?

mi az aktust ovszer nelkul csinaljuk, es mielott befejeznem, huzok ovszert.

F

2021. febr. 12. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!