Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti milyennek érzitek magatokat? Szűknek vagy inkább tágabbnak? Van állandó kapcsolat, vagy inkább alkamiztok? Vagy nem érdekel a szex?
Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 20:43
1/10 anonim válasza:
Covid alatt nincs pasi. Kalandozó típus vagyok, de csak a szex miatt nem sodrom veszélybe magam. Addig vannak alternatív megoldások...
2/10 anonim válasza:
Tágnak, de a párom farkához pont jó
Igen van allando.
3/10 anonim válasza:
Szűknek érzem magam.
Nincs alkalmim, nincs állandóm se.
- Privát üzenetben történő zaklató üzenetet nem kérek. -
4/10 anonim válasza:
Tágnak és beleférnek a nagyobb farkak is a puncimba
5/10 anonim válasza:
Tágab, de ezt a nőgyógyász is diagnoztizálta.
Sosem alkalmiztam. Állandó partnerem van.
7/10 anonim válasza:
Kozepesnek mondanam talan. Mindig akkora amekkora kell. Bar nagyobbnal ovatosabban kell mozogni, az meg tud szurni ha nem figyelek oda ra.
Allando is, alkalmi is
8/10 anonim válasza:
Nem vagyok kalandos, 1 éve nem volt szex. Közepesnek mondanám magam, nem tudom, nem szoktam nézni
9/10 anonim válasza:
Inkabb szuknek, most nincs kapcsolatom de nem alkalmizom
10/10 anonim válasza:
Tagabbanak.
Baratom penisze kitolt rendesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!