Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A roma lányok tényleg kaphatób...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A roma lányok tényleg kaphatóbbak az anális szexre?

Figyelt kérdés
Ezt mindenféle előítélet nélkül kérdezem.
2021. máj. 30. 16:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
58%
#20 Bocs, de roma lányként, én személy szerint annak éreztem azt a bizonyos kijelentést. Az hogy te mit dumálsz, meg rohadtul nem érdekel.
2021. máj. 30. 17:26
 22/29 anonim ***** válasza:

Ha nem érdekelne amit "dumálok" akkor nem válaszolgatnál, te sajnos csak nem érted azt az egyszerű mondatot ami megfogalmazza, hogy mi a rasszizmus. Ahelyett, hogy hisztériázol megpróbálhatnád értelmezni, nem sok csak pár szó.

Konkrét példa:

1- Buta vagy.

2- Buta vagy azért mert cigány vagy és minden cigány butább mint az arabok mert ti csak cigányok vagytok.

A 2. mondat rasszizmus, az 1. mondat nem az. Az első egyébként a véleményem is.

Szervusz

2021. máj. 30. 17:31
 23/29 anonim ***** válasza:
Értelmeztem, de ha neked nem megkülönböztetés, hogy valaki kiemel egy népcsoportot és arról beszél negatívan, akkor nincs miről beszélnünk. inkább te értelmezd, amit te beírtál megfogalmazást.
2021. máj. 30. 17:35
 24/29 anonim ***** válasza:

Jaj ne veszekedjetek már. :)

Nyugalom a hosszú élet ritka. :D

2021. máj. 30. 17:37
 25/29 anonim ***** válasza:

........én szeretem a roma csajokat. 🥺😇❤️

Rossz nézni, hogy így egymásnak estek.

2021. máj. 30. 17:38
 26/29 anonim ***** válasza:
Cigányként mondom, hogy fejezzétek már be, mert rohadtul nem ez volt a kérdés, hogy ti itt veszekedjetek egymással, privátba csináljátok ezt. Ha valami kérdéshez kapcsolódó értelmes választ tudtok írni, akkor írjatok. Komolyan, tiszta óvoda.
2021. máj. 30. 17:40
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy nagy élettapasztalatnak számít de eddig 7 magyar barátnőm volt és egy roma.

Magyar lányok nem szerették az anált, a roma lány meg saját magától kérte mindig oda. Ráadásul brutál jó alakja volt, popsija is könnyen tágult, 17 centit simán bevette a feneke. Imádtam jól teleélvezni.

33F

2021. máj. 31. 14:56
 28/29 anonim ***** válasza:
47%

Nekem 6 olyan barátnőm van, akivel rendszeresen beszélgetek és találkozom, elég jó barátságban vagyunk. Mind magyar lányok, és 6ből 5 rendszeresen csinálja a párjával és imádja az anált. Én cigány vagyok, a barátnőim nem azok.

Soha nem gondoltam cigányként arra, hogy ez származástól függene. Teszem hozzá, a baráti társaságból én egyetlen romaként sosem engedném az anált. Nem hiszem, hogy bármi összefüggés lehet eközött.

2021. máj. 31. 16:43
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet így általánosítani, mindenki más, a származás ezt nem befolyásolja. Nekem most van először roma barátnőm, én szeretem az anált, de ő nem akarta, azért nem akarta mert volt egy pasija akivel csinálta de nagyon rossz volt neki, nem figyelt rá közben a pasi és fájt neki. Most már szoktuk csinálni análisan is, csak figyelmesség, szeretgetés és tapasztalat kellet a részemről ahhoz hogy így is boldoggá lehessen őt tenni.

Viszont ez minden lányra igaz akinek nincs ilyen tapasztalta, nem lehet dur bele módon csinálni, sok férfi nem érti meg, és sok lány ettől mondja azt hogy nem.

2021. jún. 1. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!