Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A roma lányok tényleg kaphatób...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A roma lányok tényleg kaphatóbbak az anális szexre?

Figyelt kérdés
Ezt mindenféle előítélet nélkül kérdezem.
2021. máj. 30. 16:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

A 8-as válaszban mi volt a rasszista?

Rasszista az aki emberek különböző csoportjait a faji származásuk alapján megkülönbözteti és rangsorolja.

2021. máj. 30. 17:00
 12/29 anonim ***** válasza:
82%

Én roma lány vagyok, de ezt sosem engedném meg senkinek sem, számomra megalázó, viszont ezt nem lehet minden romára ráhúzni.

Például nekem diplomám van, amíg sokan a 8. osztályt is kétszer járják. Roma és roma között is van különbség.

2021. máj. 30. 17:01
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
#11 Mondjuk, hogy roma nőkről van, szó, és ő direkt szárazon csinálná, mintha nem tudná, hogy az marhára fáj egy nőnek? Pl. ez!
2021. máj. 30. 17:02
 14/29 anonim ***** válasza:
24%

13-as, ezt jelenti a rasszista:

"Rasszista az aki emberek különböző csoportjait a faji származásuk alapján megkülönbözteti és rangsorolja."

Ne használj olyan szavakat amiket nem ismersz.

2021. máj. 30. 17:05
 15/29 anonim ***** válasza:
41%
#12 Egyetértek veled, szerintem is megalázó minden nőnek. Nem is próbáltam még soha, mert nem akartam. Mondjuk amelyik fizetős lánynál voltam mindegyiknél lett volna lehetőség rá. De gondolom ők más kategória.
2021. máj. 30. 17:06
 16/29 anonim ***** válasza:
49%
#14, szerinted az nem faji megkülönböztetés, hogy roma nőkre vonatkozólag ír valaki ilyet? Nem általánosan a nőkre( azt se fogadnám el, egy ilyen önző baromnak inkább méhkast húznék a szerszámára), hanem direkt a roma nőkre? Gondolkozz el ezen kicsit, hol van benne a rasszizmus.
2021. máj. 30. 17:08
 17/29 anonim ***** válasza:
91%

"A pécsi lányok gyönyörűek."

"A szőkék szeretnek felül lenni."

"A roma lányok kaphatóbbak az anális szexre."

Az összes ilyen általánosítás baromság. Minden ember más.

2021. máj. 30. 17:09
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

16-os bemásolom harmadjára.

"Rasszista az aki emberek különböző csoportjait a faji származásuk alapján megkülönbözteti és rangsorolja."

Olvasd végig a mondatot akár kétszer is és csak utána próbáld meg értelmezni. Ne kapkodj, nem verseny.

2021. máj. 30. 17:11
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
#18, jó, hülyékkel nem vitatkozom.
2021. máj. 30. 17:14
 20/29 anonim ***** válasza:
Most sikerült lejáratni magadat csak igazán :)
2021. máj. 30. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!