Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,ezek a csajok nektek szexik?
Vélemény róluk?
Instagramon: horvathcinco,barbara_ollari, cs.enge, szarvasandi , turi_xenia
Nekem így csajként annyira egyformàk,nem valódiak,tehàt tényleg egy kaptafàra mennek.
Én teljesen màst képviselek,natúr test,sminktelen-festetlen arc,sokat takaró ruhàk.
Érdekelne,hogy nektek bejönnek ezek az insta tökéletesnek tuno lanyok?
Nem irigységből,en nem szeretnek igy kinezni mint ok csak csupan kivancsisag.
Esetleg szarvasandi kicsit kilóg a sorból, mert róla el tudom képzelni, hogy a rajta lévő 3 kg vakolat nélkül is szép, de alapvetően az ilyen instasztárokra max a dögös jelzőt tudom akasztani, mást nem. Nem mondom, hogy nem nézem meg őket ha úgy alakul, elvégre én is férfi vagyok, de az ilyen nők nem dobogtatják meg a szívem, max csak a farkam mozdul meg rájuk.
Én sokkal jobban szeretek egy nőt a kecses, bájos, gyönyörű és kacér kifejezésekkel jellemezni, de ehhez a klasszikus szépségre van szükség, amihez nincs szükség sminkre a legkevésbé sem.
Én azt szoktam mondani, hogy a legszebb smink a mosoly :)
Kicsit hosszú lett de remélem érteni a lényeget :)
29F
Az elsőt megnéztem, tetszik, igen. De soha, még bottal sem piszkálnék meg ilyen agyonsminkelt műanyag csajt.
Ez az ami igazán tetszik:
"Én teljesen màst képviselek,natúr test,sminktelen-festetlen arc,sokat takaró ruhàk."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!