Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk,ezek a csajok nektek szexik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk,ezek a csajok nektek szexik?

Figyelt kérdés

Vélemény róluk?

Instagramon: horvathcinco,barbara_ollari, cs.enge, szarvasandi , turi_xenia

Nekem így csajként annyira egyformàk,nem valódiak,tehàt tényleg egy kaptafàra mennek.

Én teljesen màst képviselek,natúr test,sminktelen-festetlen arc,sokat takaró ruhàk.

Érdekelne,hogy nektek bejönnek ezek az insta tökéletesnek tuno lanyok?

Nem irigységből,en nem szeretnek igy kinezni mint ok csak csupan kivancsisag.

2021. máj. 30. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Nem fogok rákeresni.

Linkelj.

2021. máj. 30. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Elég fura nagylábujja van ennek a Horváth Cincónak.
2021. máj. 30. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Esetleg szarvasandi kicsit kilóg a sorból, mert róla el tudom képzelni, hogy a rajta lévő 3 kg vakolat nélkül is szép, de alapvetően az ilyen instasztárokra max a dögös jelzőt tudom akasztani, mást nem. Nem mondom, hogy nem nézem meg őket ha úgy alakul, elvégre én is férfi vagyok, de az ilyen nők nem dobogtatják meg a szívem, max csak a farkam mozdul meg rájuk.

Én sokkal jobban szeretek egy nőt a kecses, bájos, gyönyörű és kacér kifejezésekkel jellemezni, de ehhez a klasszikus szépségre van szükség, amihez nincs szükség sminkre a legkevésbé sem.

Én azt szoktam mondani, hogy a legszebb smink a mosoly :)

Kicsit hosszú lett de remélem érteni a lényeget :)

29F

2021. máj. 30. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Természetesen megugnám őket, de nekem se ez az agyonsminkelős, instafilteres stílus jön be, hatalmas vonzereje van annak, ha egy nő abszolút mindenféle smink nélkül is szép. Sőt, az a durva, hogy ezek a lányok is biztos nagyon szépek, és láthatóan csinosak lehetnének, csak ugye őkinfluencerek, ebből tudnak pénzt csinálni... 25f
2021. máj. 30. 10:50
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Linkelj róluk képet.
2021. máj. 30. 10:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Az elsőt megnéztem, tetszik, igen. De soha, még bottal sem piszkálnék meg ilyen agyonsminkelt műanyag csajt.

Ez az ami igazán tetszik:

"Én teljesen màst képviselek,natúr test,sminktelen-festetlen arc,sokat takaró ruhàk."

2021. máj. 30. 12:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!