Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki tartósan 2 nővel él együtt?
3
Ha észrevetted volna, hogy az egyik komolyat akar, akkor a másikkal nem csináltál volna semmit?
És honnan tudod, hogy a másik nem akart komolyat?
Nekem a valóságban is tetszene.
11. Ez kissé bonyolultabb annál, hogy pár mondatban leírjam. Nyilván csináltam volna, csak sok helyzetbe nem mentem volna bele. Sajnos az empata énem háborúban áll a kicsapongó énemmel.
Honnan tudom, hogy a másik nem akart többet? Abból hogy empata vagyok. Ez egyértelmű volt. Sajnos az előéletem miatt köddel a szememben mentem bele dolgokba a másikkal ami miatt nem láttam tisztán.
Jelzem, mindenkivel őszinte voltam
Ez a poligám életforma ott működik, ahol a férfi anyagi teljesítőképessége magasan a nők felett áll. Mohamedán világ, amerikai mormonok. A nők otthon marad a gyerekekkel, a férfi hordja haza a pénzt. Tehát egyedül tartja el a nőket.
Ha a nők anyagilag függetlenek, akkor a legritkább esetben hajlandóak osztozni a férfin. Sőt, inkább ők kezdenek szexuális kicsapongásokba és több férfit szédítenek (egyet otthon, egyet munkahelyen stb.).
Én jelenleg a feleségemmel és egy hölgy ismerősével élek, megosztjuk a lakbért egy kétszintes házban. Sajnos szex csak a feleségemmel van, pedig a hölgy ismerős nagyon tetszik. Ezt a feleségem is észrevette.
15
"Ha a nők anyagilag függetlenek, akkor a legritkább esetben hajlandóak osztozni a férfin. Sőt, inkább ők kezdenek szexuális kicsapongásokba és több férfit szédítenek (egyet otthon, egyet munkahelyen stb.).
Én jelenleg a feleségemmel és egy hölgy ismerősével élek, megosztjuk a lakbért egy kétszintes házban. Sajnos szex csak a feleségemmel van, pedig a hölgy ismerős nagyon tetszik. Ezt a feleségem is észrevette."
Kicsi ellentmondás... Ezek szerint a hölgy ismerős NEM kicsapongó (mivel nem szexel veled) és bár nincs infó erről, felteszem, hogy a feleséged sem, pedig szegényre igazán ráférne. Remélem, észhez tér és jó hamar beújít valakit. Természetesen melléd.
Egyébként meg akiben van GERINC, az megmondja a párjának, hogy "Izé-bizé kicsikém, nekem tökre tetszik vki, most mi legyen? Váljunk el? Megengeded, hogy együtt legyek vele? Van vmi javaslatod?".
Nekem pont azért tetszik ez a "háremesdi" (én írtam a magyar ill. amerikai férfiakról), mert ott ezek a férfiak KORREKT módon élik ki a vágyaikat és igen, nekem meggyőző, hogy mindenféle szempontból bírják a gyűrődést.
Egyébként az arab világban a férfiaknak minden egyes feleségüknek kell annyi pénzt (aranyat) adni, hogy ha elválnak, akkor a nő a továbbiakban is meg tudjon élni. Hoppá! Ki tudja ezt biztosítani az itteni férfiak közül?
#18, kapaszkodj meg, a minap társkeresőn szembesültem egy, számomra új fogalommal:
etikus nonmonogámia
Rá kellett keressek, h ez mi a sz-r.
És létezik. Van olyan, aki már alapból a félredugás tényével keres és talál párt.
Illetve az arabos példához hozzátenném: és másnap halálrakövezik a nőt, az arany (pénz) meg visszakerül jogos gazdájához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!