Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan férfi aki tartósan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki tartósan 2 nővel él együtt?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen, mik a tapasztalatok?
2021. máj. 29. 22:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
38%

3

Ha észrevetted volna, hogy az egyik komolyat akar, akkor a másikkal nem csináltál volna semmit?

És honnan tudod, hogy a másik nem akart komolyat?

2021. máj. 29. 23:11
 12/29 A kérdező kommentje:

Nekem a valóságban is tetszene.

2021. máj. 29. 23:12
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak tudod ezt győzni kell anyagilag, potenciával, tekintéllyel és még sok minden mással.
2021. máj. 29. 23:14
 14/29 Mkdir ***** válasza:

11. Ez kissé bonyolultabb annál, hogy pár mondatban leírjam. Nyilván csináltam volna, csak sok helyzetbe nem mentem volna bele. Sajnos az empata énem háborúban áll a kicsapongó énemmel.

Honnan tudom, hogy a másik nem akart többet? Abból hogy empata vagyok. Ez egyértelmű volt. Sajnos az előéletem miatt köddel a szememben mentem bele dolgokba a másikkal ami miatt nem láttam tisztán.

Jelzem, mindenkivel őszinte voltam

2021. máj. 29. 23:20
 15/29 anonim ***** válasza:
80%

Ez a poligám életforma ott működik, ahol a férfi anyagi teljesítőképessége magasan a nők felett áll. Mohamedán világ, amerikai mormonok. A nők otthon marad a gyerekekkel, a férfi hordja haza a pénzt. Tehát egyedül tartja el a nőket.

Ha a nők anyagilag függetlenek, akkor a legritkább esetben hajlandóak osztozni a férfin. Sőt, inkább ők kezdenek szexuális kicsapongásokba és több férfit szédítenek (egyet otthon, egyet munkahelyen stb.).

Én jelenleg a feleségemmel és egy hölgy ismerősével élek, megosztjuk a lakbért egy kétszintes házban. Sajnos szex csak a feleségemmel van, pedig a hölgy ismerős nagyon tetszik. Ezt a feleségem is észrevette.

2021. máj. 30. 00:20
 16/29 Noren1989 ***** válasza:
71%
Én 3mal éltem együtt, ugye van egy anyàm, meg két nővérem.
2021. máj. 30. 03:24
 17/29 anonim ***** válasza:

15

"Ha a nők anyagilag függetlenek, akkor a legritkább esetben hajlandóak osztozni a férfin. Sőt, inkább ők kezdenek szexuális kicsapongásokba és több férfit szédítenek (egyet otthon, egyet munkahelyen stb.).

Én jelenleg a feleségemmel és egy hölgy ismerősével élek, megosztjuk a lakbért egy kétszintes házban. Sajnos szex csak a feleségemmel van, pedig a hölgy ismerős nagyon tetszik. Ezt a feleségem is észrevette."

Kicsi ellentmondás... Ezek szerint a hölgy ismerős NEM kicsapongó (mivel nem szexel veled) és bár nincs infó erről, felteszem, hogy a feleséged sem, pedig szegényre igazán ráférne. Remélem, észhez tér és jó hamar beújít valakit. Természetesen melléd.

2021. máj. 30. 10:02
 18/29 anonim ***** válasza:

Egyébként meg akiben van GERINC, az megmondja a párjának, hogy "Izé-bizé kicsikém, nekem tökre tetszik vki, most mi legyen? Váljunk el? Megengeded, hogy együtt legyek vele? Van vmi javaslatod?".

Nekem pont azért tetszik ez a "háremesdi" (én írtam a magyar ill. amerikai férfiakról), mert ott ezek a férfiak KORREKT módon élik ki a vágyaikat és igen, nekem meggyőző, hogy mindenféle szempontból bírják a gyűrődést.

Egyébként az arab világban a férfiaknak minden egyes feleségüknek kell annyi pénzt (aranyat) adni, hogy ha elválnak, akkor a nő a továbbiakban is meg tudjon élni. Hoppá! Ki tudja ezt biztosítani az itteni férfiak közül?

2021. máj. 30. 10:19
 19/29 Noren1989 ***** válasza:

#18, kapaszkodj meg, a minap társkeresőn szembesültem egy, számomra új fogalommal:

etikus nonmonogámia

Rá kellett keressek, h ez mi a sz-r.

És létezik. Van olyan, aki már alapból a félredugás tényével keres és talál párt.

Illetve az arabos példához hozzátenném: és másnap halálrakövezik a nőt, az arany (pénz) meg visszakerül jogos gazdájához.

2021. máj. 30. 10:26
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
Jogos gazdájához??? MI vaan?????????????? Te normális vagy?
2021. máj. 30. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!