Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan férfi aki tartósan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki tartósan 2 nővel él együtt?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen, mik a tapasztalatok?
2021. máj. 29. 22:07
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát a lefolyó mindig tele van hajjal. 😒
2021. máj. 29. 22:08
 2/29 anonim ***** válasza:
83%
2 nővel szoktam szexelni de nem élek velük.
2021. máj. 29. 22:11
 3/29 Mkdir ***** válasza:
94%

Egy albérletben laktam 2 nővel. Mindkettővel voltam. Egyik akart tőlem komolyat, (már bánom, hogy nem vettem észre) a másik csak szexet akart. Egy idő után pokol volt mert egymásnak estek vagy épp mindketten ellenem fordultak.

Nyilván szép férfi álom a bigámia, de a valóságban azért ez kB fehér holló. De biztos klassz ha osszejon

2021. máj. 29. 22:44
 4/29 A kérdező kommentje:

Neked kellett volna rendet tartanod közöttük. És megértetni velük, hogy mindkettőnek el kell fogadnia a másikat.

2021. máj. 29. 22:46
 5/29 Mkdir ***** válasza:
100%

Atyám facsiga. Mennyi vagy 13?

30 fölötti nőkről beszéltem nem csitrikről.

2021. máj. 29. 22:51
 6/29 anonim ***** válasza:
Mekkora idióta vagy te is..
2021. máj. 29. 22:52
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha a 18 év feletti nőnemű gyermek és a feleség is számít, akkor sokan.

Bár gyanítom nem erre a válaszra vársz.

2021. máj. 29. 22:57
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
#7 Részvétem 😂
2021. máj. 29. 23:00
 9/29 Mkdir ***** válasza:
69%

Sajnos a kérdező agyilag nem múlt el 18.

Mondjuk lehetne egy pár random kérdésből álló teszttel ellenőrizni ezt ahhoz, hogy kérdéseket tehessen fel 18+ kategóriában

2021. máj. 29. 23:01
 10/29 anonim ***** válasza:
59%

Bocsi, én csak az olvasmányélményemre támaszkodva mesélek. :)

Egy férfiről volt szó, aki az első felesége mellé beszerzett egy szeretőt, de aztán tisztességes akart lenni és elmondta a feleségének. Így együtt kezdtek élni. Később lett még egy nő, akkor már három nője volt. Teljesen rendben volt minden, a férfi tette a dolgát minden téren, a nők elfogadták ezt a helyzetet. Együtt éltek valahol Dél-Mo-on, egy tanyán.

De filmet is láttam, ott Amerikában egy férfinek talán 5-6 nője volt. Egy szép sorházban laktak, minden házban egy nő és a gyereke(i). A férfi meg szépen ment sorra és minden nőt boldoggá tett.

Nekem ez vmi miatt tetszett. Bár nem biztos, hogy a valóságban is tetszene. :)

2021. máj. 29. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!