Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit tennétek egy számotokra ideális nővel ma este? 29/F
Kíváncsiságból jöttem olvasni nőként, egész jókat írtok.
#5 ha megnyugtat nekem mindig is, már tinikorom óta.
#4 az is jó, vagy orál és csillogó szemekkel mennél
#10 az nagyon jó, szeretek csak dugni is, de ebben, amit írsz rég volt részem
#13:kb. csak nem akartam belemenni ilyen és részletesebb módon, miképp kefélném meg, mert utána nem győzném kapni a priviket. 🙂
Kérdező ez a legjobb eddig, kb. benne van minden, amire gerjedek. Gondolatolvasó vagy?..
#11-es voltam.
#14 tetszik, hogy ilyen szerény vagy. De mivel vizuális típus is vagyok, a kérdező fogott meg jobban.
🙂
Biztos?
A hálószobában állsz és nézel ki az ablakodon, merengsz az élet dolgairól mozdulatlanul. Sóhajtozol, amit meghallok, amint a nyitott ajtódhoz érek. Csendben lopózkodom mögéd, mit sem sejtesz arról, hogy itt vagyok. Egyszer csak nagyon lágyan átölellek hátulról a derekadnál, odabújok szorosan hozzád. Feljajdítasz elõbb apróbb ijedtségedben, de hamar megszokod a közelségemet és hallom, ahogy elmosolyodsz, megnyugodott légzéssel.
Beleszippantok a hajadba egy mélyet, majd az egyik kezemmel félretúrom azt tarkódról, s lágy csókokat kezdek lehelni rá. Aprókat, érzékieket, gyengédeket. Egy picit bele is borzongsz, lélegzetvételed szaporodni kezd, érzem, hogy csodálatosan esik ez.
Tarkódról aztán nyakad felé veszem az irányt, az úton nyelvem hegyét húzom végig, de egy picit odakúszom vele füleid tövéhez is. Megcsókolom ott is, s fülcimpáidat is, majd beleszuszogom a füledbe, hogy kívánlak.
Miközben odaérek nyakadhoz, lágy csókokkal borítom azt elõször jobb oldalt, majd bal oldalán is.
Lassan-lassan haladok kifelé a vállad felé, hiszen csak egy trikó van rajtad és egy bugyi, selymes bõröd illata, érintése máris orrom és kezem simogatása elõtt fedi fel magát. Puszikkal hintem be az út során válladat, s amikor kiérek a szélére, ahol karod kezdõdik, hosszasan megcsókolom nyelvemet is használva.
Ennek hatására fejedet hátraejted, ismét felsóhajtasz, mert nagyon jólesik Neked ez az apró játékocska, amit ûzünk. Aztán egyszer csak hátrafordulsz hozzám, s mélyen a szemembe nézel szenvedélyes, vágyakozó tekinteteddel. Csak nézlek hosszasan. Gyönyörködöm meseszép szemeidben, melyben magamat látom közvetlen közelrõl. A tekinteted felkorbácsol, amolyan kislányos, ártatlan nézés, mégis piszkos gondolatokat tükröz, érzem, hogy nagyon kívánsz már, ahogyan én is Téged. Megsimogatom arcodat.
Lecsukod szemeidet, ahogy közelebb hajolok Hozzád, átadod magad a közelgõ csókok érzéskavalkádjának. Néhány perc szenvedélyes csókváltás után ismét elérek a nyakadhoz, de mostmár szembõl, s rögtön óvatosan szimatolni kezdem azt. Játszom orrom hegyével rajta, egy kicsit csiklandós, el is mosolygod magad csukott szemmel, aztán hamar megszokod. Egyik, majd másik oldalt is játszom picit így, amikor orrom szerepét átveszik ajkaim, melyet rád tapasztok. Puszilni kezdem, elõször csak egy helyben maradván. Egy picit odanyalok, hogy megkóstolhassam ízedet. Ugyanígy teszek a másik oldalon is, s kis idõ múlva körbejárom a környékét.
Sóhajtozásod fokozódik, nem bírod ki, hogy ne érints meg. Ott érintesz, ahol a legjobban esik az. Férfiasságom már kõkemény, õrülten kívánlak, és felhevült arcomon érzed is, ahogy másik kezeddel végigsimítasz rajta, miközben a férfiasságomat tapintod nadrágomon keresztül. Erõsen rámarkolsz, meg is jegyzed, hogy milyen kemény, majd pajkos mosoly kíséretében benyúlsz a nadrágomba és izgatni kezded.
Közben nem feledkezem meg Rólad. Nyakadnál picit lejjebb tévedek, egészen a kulcscsontodig, s itt kezdek játszani egy picit. Ismét felsóhajtasz, miközben kezed szorgosan jár továbbra is férfiasságomnál, s ennek én is hangot adok, felnyögök. Kulcscsontod csókolgatása közben nyelvemet kiöltöm picit és érzékien elindulok nyakad közepén felfelé, egészen az álladig, miközben hátulról támasztalak két kezemmel, hogy hanyatt ne ess. Simgatom hátadat, s lefelé csúsztatom gerinced mentén ujjaimat, hogy elérhessek formás popsidhoz.
Lágyan simogatom bársonyos bõrödet, belemarkolok egy picit határozottabban, s masszírozni kezdem, amikor felszuszogsz harsányabban. Fejedet közben ismét hátraejted, s most álladdal kezdek kisebb játékba. Gyengéden megharapdálom, csak picit, majd elkezdem csókolni, ízlelgetni azt. S ahogy haladok felfelé, végre elérkeztem csodaszép ajkaidhoz is, mialatt továbbra is masszírozom csodálatosan kerek popsidat. Apró puszikkal hintem be elõször felsõ ajkadat, majd az alsót, s egy kis játékosságot belecsalva mindkettõn külün-külön végighúzom nyelvemet, hogy megnyálazzam azokat. Aztán nem bírod tovább, nyelvedet átdugod a számba, s mesterien kezdesz kavarni benne, harcolunk egymással, majd felfaljuk a másikat. Felnyögök közben, ahogyan Te is, így jelezzük egymásnak, hogy ízlik a másik. Falni kezdjük egymást tüzesen, halkan oda is súgom két csók között, hogy isteni ízed van. Te csak mosolyogsz rám, nem is hiányzik a szó, ebbõl tudom, hogy Te sem gondolod másképp. Kezd a hangulat felforrósodni, érzem rajtad, hogy elkezdesz picit remegni, így nem kínozlak tovább.
Invitállak az ágy felé, ahová óvatosan leengedlek hátadra, s most már fekszünk rajta. Te a hátadon, én pedig oldalamon, de Föléd bukva. Lábaiddal közrefogod egyik combomat. Folytatjuk a csókolózást, miközben egyik karodon hosszasan simítok végig, amivel utána ismét férfiasságomhoz nyúlsz. Nem hagyom ki csodálatos melleidet sem, így egy mozdulattal fejed fölött lehúzom trikódat, s rögtön elém tárulnak formás kebleid. Csókjaink közepette simogatni kezdem cicijeidet lágyan, elõször teli tenyérrel, majd szépen egy ujjra váltva, körkörösen elkezdek játszani mellbimbóid körül. Érzem, hogy egyre inkább felkeményednek ujjam játékától. Nem bírom ki, hogy ne csókoljam meg õket, így kicsit lejjebb kúszom, hogy elérhessem, nyelvemmel veszem át a körkörös mozdulatsort. Nyalogatni kezdem ezután és szopogatni, szívogatni is, majd a bimbók alatt alulról felfelé lágyakat csapok nyelvemmel. Csókolózni kezdek a mellbimbóiddal. Kezdesz megõrülni, úgy érzem.
Kicsivel késõbb visszakúszok, fel Hozzád, s tovább folytatjuk a csókolózást. Közben kecses derekadhoz is elér kezem, ott is hosszasan símítok végig, míg nem elérek csípõdhöz, hogy onnan folytathassam utamat lefelé combodon. Istenem, de puha és selymes a bõr mindenhol Rajtad, ez még inkább felizgat. Majd felfaljuk egymást, remegésed erõsödik, lélegzetvételed szaporább lesz.
Nem kínozlak tovább, ezért lejjebb kúszok az ágy végéhez, egy picit lentebb csúszol Te is, hogy nekem is kényelmes legyen. Felhúzod lábaidat, s máris egy gyengéd, de határozott mozdulattal megszabadítalak bugyidtól. Érzem, hogy már csurom nedves az öled, s amikor meglátom meztelen nõiességedet, férfiasságom még inkább kemény lesz, már-már beton keménységû.
Egy kicsit húzlak, így nem térek rögtön a lényegre, csak nõiességed körül kezdek aprócska csókokba, vénuszdombodon is végighúzom nyelvemet, és lágyékodnál is. Apró puszikkal hintem be a területet. Milyen forró vagy itt is, ámulok el. Majdnem rám parancsolsz, nézéseddel, hogy "gyerünk", segítsek rajtad. Értettem, s kezemet felnyújtom hozzád, nem is kell kérnem mit csinálj ujjammal, egybõl tudod. Bekapod, alaposan körbenyalod, megnyálazod. Ezután én is bekapom ujjamat, hogy érezzem minden csepp nyáladat. Édenkerti nektár ez is számomra. A következõ pillanatban megismételjük a pillanatot, s bár nehéz megállni, hogy ne kóstoljam meg nyáladat újra ujjamon, kibírom.
Ezt követõen, nagyon óvatosan, elõször csak végighúzom nõiességeden ezt az ujjamat, de nem bírom sokáig, Te sem, végre kegyelemdöfésként elkezdem nyalogatni nyelvemmel a puncidat. Olyan nedves vagy már ekkorra, hogy szinte tocsogsz. Végighúzom nyelvemmel fenti és lenti irányból, de mindezt úgy, hogy közben nagyajkaidat két ujjammal széjjelebb húzom a jobb hozzáférhetõség érdekében. Sóhajtozol, nyögsz halkan, amikor teljes nyelvfelületemmel lenti-fenti irányban nyalogatlak. Megállok csiklódnál, tudom, hogy nagyon érzékeny és kellemes itt a kényeztetés, ezért elkezdelek izgatni. Körkörösen nyalogatom bõ nyállal, beleviszek fejemmel "NEM"-leges válaszhoz hasonló vízszintes mozdulatokat keresztirányba is. Szívogatom is gyengéden, majd ismét nyalogatni kezdem bevetem nyelvem alsó, simább részét is. Teljes nyelvfelületemmel nyallak szorgosan, miközben olykor nagy- és kisajkaidat is megkóstolom nyelvem hegyével. Erre felszisszensz, suttogod, hogy isteni vagyok.
Visszatérek csiklódhoz.
Egyre hangosabban kezdesz nyögdécselni, továbbra is remegsz, s lábaidat már nem felhúzva tartod, hanem átdobod vállaim felett. Puha, hideg talpaid hátamat érintik, ez még inkább felkorbácsol, és még szorgosabban nyalogatom mézescsuprodat. Mert olyan finom, akár a méz.
Elkezdelek ujjazni. Kezeddel ráfogsz kezemre, utat mutatsz, milyen intenzitással, mélységgel esik a legjobban, majd miután megmutattad, így kezdelek ujjazni, miközben szám szorgosan tovább kényezteti csiklódat, kis- és nagyajkaidat. Közben hol megállok Benned, hol újraindítom a mozdulatot, az intenzitást is, ezzel rendesen feltüzellek. Majd ezután bedugom másik ujjamat is, immáron két ujjal kényeztetlek, egyre intenzívebben. Meg is forgatom benned õket, hasfalad irányában hívogató mozdulatokkal izgatlak hüvelyedben, a G-pontot ingerelve. Enyhén nyomást is gyakorolok rá, mialatt alaposan nyallak, ahogy csak tudlak. Kezeddel fejemet fogod, húzod magadhoz.
Miközben ujjazlak s nyalogatlak, érzem rajtad, hogy kezded elveszíteni a fejedet. Combjaiddal rászorítasz fejemre akaratlanul is olykor, de nem esik ez rosszul. Ez jelzi, hogy közeleg a vég. Egyre intenzívebb a remegésed, s az is, ahogy csókolgatom puncidat. Felsóhajtasz hangosan, már-már felnyögsz és kéred, hogy csináljam tovább. Folytatom, s most már úgy nyallak, ott, ahol éppen érlek, nem tudatos ez már ilyenkor, mert engem is elragad a hév, az õrületbe kergetsz. Tiszta nedvesség minden, az arcom is, de így csodálatos, amikor egyik pillanatban felkiáltasz egyet hosszasan, kéjes, elcsukló hangon: "Ahwww". Nagyon erõteljesen remegsz, vonaglasz egész tested megfeszül, lüktet a puncid, még nedvesebb leszel, és annyira befeszülsz, hogy meg kell kapaszkodnod fejemben. Csendben maradni szinte lehetetlen. Az élvezés utáni pillanatokban csiklód rendkívül érzékennyé válik, kicsit el is tolod fejemet, de suttogod, hogy használjam az ujjaimat, így felnyújtom szádhoz, hogy megnyalizd lágyan, majd letévedek nõiességedhez, és lágyan becsusszanok két ujjammal hüvelyedbe, hogy kicsit még játsszak odabent, ficánkolva. A csiklódat immáron békében hagyom, hadd nyugodjon meg.
Tovább nyallak, noha már nem a csiklódat, mert orgazmus után igen érzékennyé vált az, így már csak nagyajkaiddal és kisajkaiddal játszom még egy kicsit illetve hüvelyedbe dugom be nagyon picit a nyelvem hegyét és körkörösen körbenyalom belülrõl, megforgatom benne.
Eltelik néhány perc, mire kezdesz magadhoz térni, én pedig ahogy abbahagyom a nyalogatást, ujjazást, s felnézek Rád, gyönyörködöm a meztelenségedben. Simogatom felhúzott lábszáraidat, combjaidat, apró csókokat lehelek rájuk.
Férfiasságom majd kiszakítja nadrágomat látványod során. Egy picit szégyellõs vagy, Rád nézek, ahogy Te is rám, s csak annyit mondok: "SZERETLEK". Ezzel megtöröm a sémát, s már nem takargatod testedet tovább. Elmosolyodsz, s hívó mozdulatokkal magad fölé teremtesz. Csókra invitálsz, s lenti ízeddel fûszerezvén váltunk lassú, gyengéd és ízletes csókokat, miközben kezeiddel kigombolod nadrágomat, s elkezdesz levetkõztetni...
#10 voltam.
#17 de édes vagy. 🙂
Szívesen meghallgatlak.
Az igen, te is gondolatolvasó vagy, kissé nedves lettem, nagyon jól írsz, imádom. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!