Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A stewardes csajokat tényleg alapból megkettyintik minden több napos úton?Mert lezuhanhat a gép bármikor, és ki kell élvezni az életet.Tapasztalat?
Jézusom kérdező, minek kérdezed, ha a saját igazadon kívül mást nem vagy hajlandó meglátni?
Elmondtuk, hogy NEM így van. Előfordul itt is 1-2 kivétel, de ennyi erővel minden tanár pedofil, mert ráhajtanak páran a diákjukra?? Gondolkodj már ha van mivel.
És a lezuhant gép sem olyan népszerű, hogy folyamatosan ezen agyaljanak. Ha ennyire félnének tőle, akkor nem dolgoznának repülőn, nem hogy rettegésükben szexeljenek mindenkivel is. Jézusom.
11/11 otosz rulett, ezert dugnak mint a nyulak :)hátha...nem lehet tudni.
Sok légijarattal mentem már de 40 + os az csak földi utaskísérő volt.Viszont air france utaskísérők dugtsk volna velem csak nem jöhettek le a gepről mig kek lámpással el nem mentünk.es nem 40 plusdzos volt egyik sem.British airvays dettó
Wizz air lepukkant fapadosan sem volt 40 plusszos.
"Bármikor lezuhanhat a gép"
Statisztikailag a világ legbiztonságosabb járműve a repülő. Nagyobb a baleset esélye, ha autózol.
Te egy hülye vagy 18/18 :)
:)
Nem miattam nem jöhettek le hanem akire vigyáztam.Onnsntól h landolt a gép.
Amúgy meg nem zörög a haraszt...
Nálunk a vasútnál íratlan szabály volt, hogy ne kezdj kollégával/kolléganővel, ha jót akarsz magadnak. Volt, hogy születtek tartós kapcsolatok/házasságok, de azok is randival, ismerkedéssel kezdődtek, nem pedig úgy, hogy nyomunk 1-2 gyors numerát a fordulóállomáson.
Egy Mozdonyvezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!