Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk nagyrésze miért szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk nagyrésze miért szereti, ha látják a péniszét?

Figyelt kérdés

Sokan direkt mutogatják vagy képeket küldenek stb.

Miért tetszik ez nekik?

2021. máj. 28. 17:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
Ezt én se értem férfiként.
2021. máj. 28. 18:37
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
Én nem szeretem kifejezetten a péniszem mutogatni, azt viszont nagyon élvezem, ha meztelen vagyok lányok előtt. Talán az alárendeltséget és kiszolgáltatottságot élvezem benne.
2021. máj. 28. 18:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én csak az után küldtem amikor már legalább 3 képet kaptam róla
2021. máj. 28. 18:53
 14/24 anonim ***** válasza:
78%
Van rá logikus magyarázat, még ha ellentmondásosan is hangzik. Legtöbbször tudat alatti önbizalomhiány, a magszemélyiségből származó szorongás. Ha normálisan kezdeményeznének akkor félnek hogy visszautasítanák őket, ezért akarják "átugrani" az ismerkedési fázisokat és egyből a brét bevillantani. Kifacsart módon gondolkozva úgy gondolják ha arra igent mondanak akkor máris bingó és nincs az ismerkedés egyes fázisaban történő visszautasításból származó kudarcélmény.
2021. máj. 28. 18:55
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Mert akinek van mit ne szegyelje szitu van ennyi a titok
2021. máj. 28. 19:20
 16/24 anonim ***** válasza:
60%
Ti miért rakjátok ki a picsàtokat és csöcsötöket?
2021. máj. 28. 20:44
 17/24 anonim ***** válasza:
73%
Gyereként csináltam nekem önbizalmat adott.. Nem jött össze semmi gyereként és egyetlen dolog volt ahogy tudtam növelni az önbizalmamat, hogy méretes farkam van, 18 évesen abba hagytam.
2021. máj. 29. 00:18
 18/24 anonim ***** válasza:
68%
Előző vagyok 20F
2021. máj. 29. 00:18
 19/24 anonim ***** válasza:
71%
Érdekes összefüggésbe hozni, hogy valaki mély dekoltázsú pólót hord azzal, hogy mutogatják a férfiak a farkukat. 🤡
2021. máj. 29. 04:50
 20/24 anonim ***** válasza:
85%

14

azért ezzel vitatkoznék, de hosszú téma. persze te meglehetősen leegyszerűsítetted :) de ez jóval bonyolultabb pszichológiai összefüggés, mint ahogy leírtad.

19

ez érdekes, főleg h ennyire tudatosan összeáll benned egy kép. a nagyobb szerszámú fiúk döntően kellő önbizalommal rendelkeznek, mégis csak a férfiasság egyik ösztönös "alapértéke", szimbóluma, ami bizony komoly büszkeséget és magabiztosságot tud adni egy hímneműnek. de a fordítottja ezerszer rosszabb helyzet. ismertem igen kis szerszámú srácokat, és azt az állandó kényszeres önigazolási, önbizonygatási kényszer, amiben éltek, már ijesztő volt, és mindenképp beteges. az a helyzet h nem gondolná a nagy átlag, de igen meghatározó tudattalan tényező egy fiú / férfi életében.

2021. máj. 29. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!