Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek 3. Tagot?
Milyen ismerkedős oldalak vannak kimondottan erre
Vagy párcserére?
szerintem itt! mert azért tetted fel itt a kérdést! :)
Aztán azt sem lehet tudni, hogy nő, ffi-re lenne szükség? vagy mindegy?
#2-es vagyok. Mindjárt lemerevedsz! :) 59
de a felállás!!!! Lényeges. ki-kit hogyan...ha nő ha ffi.
Nem én leszek a párotok. FFi voltam
Ha végtelen türelmed van a kamusok és az idióták szűrésére akkor próbálkozz a neten, mi anno egy hét után feladtuk. Minden volt mint a moziban, adatlapot nem olvasók (életkor, kinézet, lakhely, elképzelések köze sem volt ahhoz amit kerestünk) és idióták tömkelege, akik azonnal válogatott halálnemeket kívánnak. Az egyik "legédesebb" az volt akinek látnia kellett hogy be sem léptünk az első levele után de máris számonkérte miért nem válaszolunk és vad pocskondiázásba kezdett.
Szóval: ha párcsere, +nő v. ffi, akkor menjetek le egy swingerbe. 100% kamumentes, adott a hely, idő, nincs sz.rakodás képcsere/számcsere/mikorholjó nektek stb. biztonságos, diszkrét. Egy este több emberrel találkoztok élőben mint a netről 5 év alatt iszonyat energiabefektetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!