Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen kéréssel fordulna hozzád az exed mit tennél?
Van egy olyan ex barátnőm aki valami hatalmas nagy k..va volt egész életében.Mármint az a tipikus mindenkivel összefekvő szutyok(egyébként a férje volt a stricije is egyben egy ideig,de nem akkor amikor vele voltam)
Úgy alapvetően is csak a szex miatt voltam vele,mert olyan dolgokat is megcsinált amit más nő nem. Most nem kezdem el részletesen leírni de a lényeg hogy a legjobb szexuális élményeim ezzel a nővel voltak.
19 évesen jöttem vele össze ő olyan 30 lehetett egy discoban lecumizott,és így összejöttünk 3 hónapig(mellettem volt még egy pasija is) de nem lepődtem meg rajta,és nem is nagyon érdekelt mert ugye csak a szex miatt voltam vele ahogy a másik srác is...ő is tudott rólam,én is róla. Egyszer adtam neki egy pofont amikor szakítottunk aztán lényegében ez lett a kapcsolat vége...
Aztán már kb 5 éve nem beszéltünk annyi hogyha látjuk egymást az utcán akkor köszönünk,de ennyi...mostanában vettem észre,hogy feloldotta a tiltásomat facebookon szóval nézeget.
Annyit akarok kihozni az egészből,hogy csak leakarom szopatni,és ráverni a hajára vagy valami hasonló. Nem ingyen csinálnám mondjuk adnák neki egy 20 ezrest.
Ha ilyen kéréssel fordulna hozzád az egyik volt párod mit tennél?
Azóta eltelt pár év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!