Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak csak addig kedvesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak csak addig kedvesek a nőkkel, amíg van okuk reménykedni a punciban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 27. 14:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Én erre szándékosan odaszoktam figyelni, hogy egy számomra vonzó nővel semmivel sem legyek kedvesebb, mint bármilyen másik nővel, vagy férfival. Persze nem úgy értem, hogy vele is bunkó vagyok, hanem hogy igyekszem mindenkivel kedves lenni ameddig nem ad okot arra, hogy ezen változtassak.

Nem csak azért lehet kedvesnek lenni a másikkal, mert akarunk tőle valamit (akár haszon, akár szex) hanem mert empátiánk van és úgy bánunk mással, mint ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak. Fuh ezt így leírva érdekes olvasni abban a világban, ahol lassan már az szorul kezelésre aki még nem elég nárcisztikus...

2021. máj. 27. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!