Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak csak addig kedvesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak csak addig kedvesek a nőkkel, amíg van okuk reménykedni a punciban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 27. 14:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A 4-# ;) jól írta. Köszi.

Ezért van nekem is idősebb barátság extrákkal kapcs...

2021. máj. 27. 15:17
 12/21 anonim ***** válasza:
A kimértebb udvariasság sem kedvesség már, pedig kb. így illik viselkedni elutasítás után férfinak nővel. Pl. baráti körön belül is ha egy srác elutasítást kap egy csajtól, akkor utána már nem illik annyira közvetlennek lennie vele, mint amilyen előtte volt.
2021. máj. 27. 15:17
 13/21 anonim ***** válasza:
Azok ilyenek, akik tipikus puncivadászok... nem minden férfi az, sőt!!
2021. máj. 27. 15:24
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
Tudod, ha abból indulunk ki, hogy az evolúció során a nők csak úgy tudtak fennmaradni, hogy galárd módon körbenőtték a PUNCIT, akkor....😂😂😂
2021. máj. 27. 15:36
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

Hát 14es, szekunder szégyenérzetem van miattad...

F28

2021. máj. 27. 15:42
 16/21 LazyJones ***** válasza:
100%

#15 Szerintem nem kell, ez csak egy meglehetősen szakállas, és némileg illetlen VICC, nem kell komolyan venni. (Vagyis akinek nem inge, legalábbis...)

Kérdező, én nem szoktam reménykedni a punciban, meg nem is igazán érzem szükségét, alapvetően nemtől függetlenül igyekszem kedves lenni mindenkivel. Persze, ha valakitől durva elutasítást kapok ok nélkül, akkor azért nálam is csökken a lelkesedés és a másikra való kíváncsiság.

2021. máj. 27. 15:56
 17/21 anonim ***** válasza:
29%

Mér?Te nőként ugyanúgy vigyorogsz,lelkesedsz tovább,ha néhány találkozás után közlik veled hogy jó leszel majd havernak?

Ugyanmár!

2021. máj. 27. 16:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Én pl a férfiakkal, gyerekekkel, idős nénikkel is kedves vagyok, és semmilyen szexuális vonzalmam sincs hozzájuk. Ennyivel pedig a hölgyek is be kell érjék, kivéve a páromat.
2021. máj. 27. 17:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Az igazsag az az hogy a legtobbjuk igen, igy hoz dontest.

Akarmennyire tagadjak, meg pontozzak le azt aki szembeszall veluk.

Ezek altalaban viselkednek ugy mint "White Knight"-ok.

2021. máj. 27. 17:29
 20/21 anonim ***** válasza:

15# így van Lazy nem legalább leesett, ez vicc volt...csak szólok.

Amúgy nyugodj meg, teljes mértékben tisztelem a nőket!

14#es

2021. máj. 27. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!