Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak csak addig kedvesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak csak addig kedvesek a nőkkel, amíg van okuk reménykedni a punciban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 27. 14:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de csak addig udvarolnak.
2021. máj. 27. 14:19
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Nagyon sok fiú barátom volt, és igen, a legtöbbjük, csak ezért közeledett. Amint én nem akartam tőlük semmit, eltűntek az éterben, leszartak. Vannak ritka kivételek, akik valóban csak haverkodni akarnak, de mint említettem ez nem gyakori. Nagyon sokat kellett szűrnöm.
2021. máj. 27. 14:21
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem igen, mert én ronda vagyok, szóval velem nem kedvesek és fiúbarátaim sincsenek.
2021. máj. 27. 14:25
 4/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Az olyan az nem Férfi. Max ostoba kis kölyök akit a farka vezérel.

Na pont ezért egyre gyakoribb, hogy a fiatal(abb) nők idősebb pasikkal jönnek össze, mert szex előtt/közben/után is megkapják a nekik járó törődést és tiszteletet.

2021. máj. 27. 14:25
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki csak dugni akar és önző pöts az igen. Aki mást is akar az akkor is ha már megdugott, érett férfi meg akkor is kedves, normális, udvarias ha nem akar megdugni.
2021. máj. 27. 14:33
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
A bunkó f@szok igen, tisztességes ember nem
2021. máj. 27. 14:36
 7/21 anonim ***** válasza:
86%

Én várandós vagyok, elég feltűnő a pocakom, nem hiszem, hogy bárki azért lenne velem előzékeny, vagy kedves, hogy lefektessen.

Néha aki kedves, az csak simán kedves.

2021. máj. 27. 14:37
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt a gyakori 99%-ban igen.

Aligha tudtam valaha akárkivel beszélgetni, anélkül hogy ráterelte volna a beszélgetést valamilyen szexuális tartalomra. Aki kivétel volt, azt nagyon megjegyeztem magamnak és évekig kapcsolatban is voltunk.

2021. máj. 27. 14:40
 9/21 anonim ***** válasza:
85%

A kanok igen. A Férfiak nem.

8as, mondjuk ha itt az oldalon nem-szexuális levelezést akarsz, akkr javaslom, hogy ne a szexualitás kategóriában ismerkedj. A többi kategóriában elég normális meberek vannak (ok, kivéve a politika, ezotéria és valláskritika kategóriákat:D)

2021. máj. 27. 14:50
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Embere válogatja. Valaki tiszteli a noket, valaki csak a pinat látja bennük. Nőkre is igaz, valaki szerelmet akar, valaki csak un. támogatást a stabil szexért. :D mindkét táborban vannak ilyen és olyan esetek is. Aztán sajnos elég gyakran megesik, hogy az érem nem jó oldalai találkoznak.
2021. máj. 27. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!