Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak csak addig kedvesek a nőkkel, amíg van okuk reménykedni a punciban?
Nem. Az olyan az nem Férfi. Max ostoba kis kölyök akit a farka vezérel.
Na pont ezért egyre gyakoribb, hogy a fiatal(abb) nők idősebb pasikkal jönnek össze, mert szex előtt/közben/után is megkapják a nekik járó törődést és tiszteletet.
Én várandós vagyok, elég feltűnő a pocakom, nem hiszem, hogy bárki azért lenne velem előzékeny, vagy kedves, hogy lefektessen.
Néha aki kedves, az csak simán kedves.
Itt a gyakori 99%-ban igen.
Aligha tudtam valaha akárkivel beszélgetni, anélkül hogy ráterelte volna a beszélgetést valamilyen szexuális tartalomra. Aki kivétel volt, azt nagyon megjegyeztem magamnak és évekig kapcsolatban is voltunk.
A kanok igen. A Férfiak nem.
8as, mondjuk ha itt az oldalon nem-szexuális levelezést akarsz, akkr javaslom, hogy ne a szexualitás kategóriában ismerkedj. A többi kategóriában elég normális meberek vannak (ok, kivéve a politika, ezotéria és valláskritika kategóriákat:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!