Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex válás határán lévő házasságban? Mit gondolsz?
Szexualisan működünk nagyon is, de felőröl mindkettőnket a kapcsolat, sok vita, szóbeli megbántás, kötekedés.
Ördögi kör, osszevszunk, egymáshoz sincs kedvünk, aztán csak felulkerekedik a vágy utána meg azt hiszi ezzel el is felejtettem vagy megbocsátottam, pedig nem. Beszélünk róla de lebagatelizálja már.
Ha nincs szex kedves, ha van másnap már extra bunkó. Nyilván ezért is válnék mert húzd meg ereszd meg az egész, de annyira gáz hogy vagyunk egymásnak és akkor jó fej ha nincs szex ha van akkor nyeregbe érzi magát és köcsög velem.
Értem, vegulis . Tehát ha fos helyzetbe kerülök akkor jó megoldás nincs, mert szar vagyok így is úgy is.
Ezt érzem is, életem legnehezebb szituja. Nem a szex miatt.
A gyermek rajong az apjáért.
Ha elvalok mert nem akarok rossz kapcsolatban élni akkor meg a gyerek szemszögéből vagyok egy megvetni valo, hogy a jól működő életét miért teszem tönkre
Szerintem nem teszed tönkre a gyerek életét a válással. Jobb neki békés elvált szülőkkel élni, mint feszült légkörben, rossz családi mintákat magába szívva felnőni és eltanulni ezt a mintát, amit majd a saját kapcsolataiba is visz magával, mert ezt hozta otthonról.
Nem tudom, mi egyéb véleményeket vársz. Ha szeretnéd kibeszélni magadból a gondjaidat, akkor menj pszichológushoz.
Azért húzom a válást mert az én szüleim is elváltak és lám semmivel sem hoztam jobb mintákat, hogy nem hallottam az veszekedést ellenben szenvedtem hogy apám nem volt jelen.
Amúgy ezzel tisztában vagyok, hogy hat rá. A mérleg nyelve eddig oszessegeben afelé hajlott hogy együtt maradunk.
Voltam parterápián, egyedül, igy lényegében pszichológusnál. :) még 2 éve. Valamicskét javult a helyzet, vagy inkább tovább húzzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!