Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneragadni egy rossz házasságban csak azért mert ciki a válás? Mi az a dolog/tett, aminél nem gondolkodnátok a váláson?
Ez így van, sokan hiába 40-es 50-esek "cikinek" tartják a válást. Jajj mit szólnak majd hozzá az emberek...
Jajj a gyerekek nem akarják...jajj akkor a gyerekek miatt együtt maradunk...
Jajj olyan sok idő és sok üggyel jár ---> lustaságból sem szoktak szakítani.
De ami a legjobb....ÚÚÚRRR Isteeen mit fogunk mondani minden héten, hónapban nyáron karácsonykor boldog tökéletes családi képeket töltünk fel facebookra....mi lesz ha kiderül, hogy az nem is úgy van??
“Tisztelettel kérdezném azoktól, akik egész életükben azon aggódtak, hogy mit szól majd a falu népe, hogy végül mit szólt?”
Nem gondolkodnék, ha megcsaltak volna. Gondolkodok, mert nincs se szenvedély, se nevetés, se egy hullámhossz.
Ha végleg elromlik, nincs mit tenni. Benne ragadni abban az energiahiányban, amit okoz?! Na, nem!
Egyik ember se bántsa a másikat! Még véletlenül sem!
#5 Ja, mert a valassal nem bantod meg a masikat, okos...
Szerintem meg komolyabban kene venni a hazassagi eskut...holtomiglan, holtodiglan. Nyilvan igy is maradnanak olyan esetek, amikor nincs mas megoldas, de kozel sem annyi, mint a manapsag szokasos 50% koruli valasi arany. Meg azert a gyerekkel sem szep dolog kicseszni...
Ha már gyerek is van, az más!
A tartós feszültséget átérezni sem egy leányálom a gyereknek/gyerekeknek! Sem kiabálás, sem haragtartás, sem bizonytalanság minden percet/órát illetően...
Mindig úgy éltem az életem ahogy nekem jó, mások véleménye hidegen hagy.
A házassági eskü fontos számomra, de van az a pont amikor már szerintem nem éri meg benne maradni.
Mi túl vagyunk már munkahelyvesztésen ( külön külön és egyszerre is), anyagi problémákon, betegségeken amik alatt pl az intim együttléteket is hanyagolni kellett annyi időre ami nekünk, a szexuális aktivitásunkhoz képest hosszú idő volt. Ezeket gond nélkül végig csináltuk együtt, egymást támogatva, az eddigi együtt eltöltött 11 évünk alatt.
De ha duvább dolgok történnének, olyan ami alapjaiban dönti romba az egész kapcsolatot, bizalmat, szerelmet, Pl megcsalás esetén biztos hogy elválnék. És akkor is, ha fizikai- lelki bántalmazás történik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!