Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostiknál tényleg előfordul,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostiknál tényleg előfordul, hogy kirabolják, megveretik az ügyfelet?

Figyelt kérdés

Én még nem jártam prostinál, de őszintén tartok az ilyesmitől, mert mi van ha a másik szobában éppen egy 120kg-os kigyúrt kopasz verőgép van baseball ütővel, aki arra vár, hogy mikor toppanjon be lenyúlni, szétverni?

Ezért nem mehetnék a rendőrségre sem, mivel a prostit igénybe venni az szabálysértés, de q.rválkodni viszont nem az.:D Ennyit a magyar jogszabályokról..

Tehát könnyen még engem hurcolnának meg, amiéért igénybe vettem egy prosti szolgáltatásait és akkor hol vagyunk attól, hogy foglalkoznának a velem történt bűncselekménnyel is?

2021. máj. 27. 06:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
20%
A válaszokat látva már kicsit gyanús, hogy a válaszolók többsége szintén űzi ezt a szakmát, vagy elősegíti azt.:D
2021. máj. 27. 14:28
 32/32 anonim ***** válasza:
75%

Így van, amíg nem legálisan, bejelentve csinálja addig ne is várj leletet se.

De ez olyan, hogy nekem meg évenként kell tüdőszűrőbe mennem a munka miatt. Aztán kb. aznap délután is elkaphatok valamit, akkor is lesz érvényes leletem.Ez csak egy pillanatnyi állapotot tükröz.

2021. máj. 27. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!