Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostiknál tényleg előfordul, hogy kirabolják, megveretik az ügyfelet?
Én még nem jártam prostinál, de őszintén tartok az ilyesmitől, mert mi van ha a másik szobában éppen egy 120kg-os kigyúrt kopasz verőgép van baseball ütővel, aki arra vár, hogy mikor toppanjon be lenyúlni, szétverni?
Ezért nem mehetnék a rendőrségre sem, mivel a prostit igénybe venni az szabálysértés, de q.rválkodni viszont nem az.:D Ennyit a magyar jogszabályokról..
Tehát könnyen még engem hurcolnának meg, amiéért igénybe vettem egy prosti szolgáltatásait és akkor hol vagyunk attól, hogy foglalkoznának a velem történt bűncselekménnyel is?
Így van, amíg nem legálisan, bejelentve csinálja addig ne is várj leletet se.
De ez olyan, hogy nekem meg évenként kell tüdőszűrőbe mennem a munka miatt. Aztán kb. aznap délután is elkaphatok valamit, akkor is lesz érvényes leletem.Ez csak egy pillanatnyi állapotot tükröz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!