Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostiknál tényleg előfordul, hogy kirabolják, megveretik az ügyfelet?
Én még nem jártam prostinál, de őszintén tartok az ilyesmitől, mert mi van ha a másik szobában éppen egy 120kg-os kigyúrt kopasz verőgép van baseball ütővel, aki arra vár, hogy mikor toppanjon be lenyúlni, szétverni?
Ezért nem mehetnék a rendőrségre sem, mivel a prostit igénybe venni az szabálysértés, de q.rválkodni viszont nem az.:D Ennyit a magyar jogszabályokról..
Tehát könnyen még engem hurcolnának meg, amiéért igénybe vettem egy prosti szolgáltatásait és akkor hol vagyunk attól, hogy foglalkoznának a velem történt bűncselekménnyel is?
Hát, például nekem van egy retro Nokia telefonom, ha olyan helyre megyek, átrakom a sim kártyát, és kész, azzal megyek.
Nem prostihoz, de pl. fesztiválra.
És onnan tudják, hogy nem szokás rolexben prostizni.
A többség meggondolja mit veyz fel, mielőtt elindul.
"Általánosságban ők jobban tartanak tőled mint te tőlük."
Már, bocs de szerinted miért kellene jobban tartaniuk az ügyféltől? Szerinted a prostik olyan buták, hogy nem gondolkodnak előre? Tuti vannak nekik embereik akik vigyáznak rájuk, efelől ne legyenek kétségeid. Azok meg valszeg ott lapulnak a másik szobában és ha hallanák, hogy valami gond van, azonnal belépnének. Elég naív vagy, ha azt gondolod, hogy a mai világban pont ők nem gondolnak a biztonságra.
Oké, oké, oké.
Látjuk, jobban tudod hogy működik a dolog.
De akkor miért kérdezted meg mégis?
Szexuális szolgáltatást igénybe venni nem szabálysértés, és nem is bűncselekmény! Magyarországon teljesen legális ennek a szolgáltatásnak a nyújtása és az igénybevétele. (Legalább néznél utána, mielőtt hülyeséget írsz ki, kedves kérdező...)
Egyébként a kérdésedre válaszolva: mivel a hírekben csak a problémás esetekről lehet olvasni, ezért csak arról értesülsz, az marad meg. A valóság az, hogy talán tízezerből egy találkozón történik meg, hogy a prosti kirabolja a kuncsaftot. A népszerű, pozitív értékelésekkel rendelkező prostiknak az az érdekük, hogy elégedett legyél és vissza akarj menni hozzájuk.
Mellesleg mivel a prosti telefonszám alapján (és sokszor cím alapján is) beazonosítható, így a rendőröknek nagyon könnyű munkájuk van egy-egy ilyen rablás vagy bántalmazás esetén. De utcai prostihoz pl. ezért nem ajánlott menni, ott sokkal nehezebb kinyomozni az elkövetőt (se telefonszám, se cím).
"Szexuális szolgáltatást igénybe venni nem szabálysértés, és nem is bűncselekmény!"
Akkor miért vadásznak a rendőrök az országút mellett "dolgozó" lányokra és viszik be őket a kuncsaftjukkal együtt? Ezt rendőröktől tudom amúgy. Attól ha valaki lakáson dolgozik, még attól nem számít kevésbé prostitúciónak. Az csak egy kényelmi funkció.
"Mellesleg mivel a prosti telefonszám alapján (és sokszor cím alapján is) beazonosítható, így a rendőröknek nagyon könnyű munkájuk van"
Jaj, ne vicceljünk már, mindenki tudja, hogy feketén bárki tud lenyomozhatatlan telefonszámot venni a neten is. Kétlem, hogy a prostik a hivatalos adataikkal regisztrálva használnák a telefonjaikat...
Az meg, hogy Magyarországon nem számít bűncselekménynek, az nem azt jelenti, hogy ez egy hú de tök normális tevékenység, nem kellene annak beállítani. A sok alvilági kapcsolatokról, összefonódásokról drogos kapcsolatokról meg már ne is beszéljünk inkább.
Bőven lenne ott mit feltárni, de amíg a politikusaink is állandó kuncsaftjaik, addig biztosan nem fognak ezzel jobban foglalkozni a hatóságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!