Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostiknál tényleg előfordul,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostiknál tényleg előfordul, hogy kirabolják, megveretik az ügyfelet?

Figyelt kérdés

Én még nem jártam prostinál, de őszintén tartok az ilyesmitől, mert mi van ha a másik szobában éppen egy 120kg-os kigyúrt kopasz verőgép van baseball ütővel, aki arra vár, hogy mikor toppanjon be lenyúlni, szétverni?

Ezért nem mehetnék a rendőrségre sem, mivel a prostit igénybe venni az szabálysértés, de q.rválkodni viszont nem az.:D Ennyit a magyar jogszabályokról..

Tehát könnyen még engem hurcolnának meg, amiéért igénybe vettem egy prosti szolgáltatásait és akkor hol vagyunk attól, hogy foglalkoznának a velem történt bűncselekménnyel is?

2021. máj. 27. 06:27
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Hogyan tudsz üzletszerű tevékenységet folytatni,

legálisan úgy, hogy fillér adót nem fizetsz utána? Na ez egy nagy kérdés...

2021. máj. 27. 09:40
 22/32 anonim ***** válasza:
98%
Te magadtól vagy ilyen hülye vagy van segítséged?
2021. máj. 27. 09:53
 23/32 anonim ***** válasza:
96%

“Hogyan tudsz üzletszerű tevékenységet folytatni,

legálisan úgy, hogy fillér adót nem fizetsz utána? Na ez egy nagy kérdés...”

Kérdezd meg az autószerelőktől vagy a kertészektől.

2021. máj. 27. 10:53
 24/32 anonim ***** válasza:
86%
Nem néztem annyira részletesen utána, de olyasmit olvastam, vagy hallottam, hogy lehet legálisan csinálni, de megvannak hozzá a szabályok. Pl bérelt lakásban nem lehet. Illetve aki legálisan csinálja az adózik utána, talán egyéni vállalkozóként. A részleteket tényleg nem tudom, google vagy youtubon van fent erről infó.
2021. máj. 27. 12:04
 25/32 Bolcs_Elek ***** válasza:
100%

Lakason dolgozo prosti ill olyan aki hirdeti magat rosszlanyokon, nem fog meglopni mert azonnal hire menne es lehuzhatna a rolot.

A roma lanyoknak szinte kivetel nelkul van menedzsere aki vigyaz rajuk, de nekik is az a jol felfogott erdekuk hogy ne legyen balhe.

Ha odamesz reszegen okoskodni, bunkozol, megprobalod atverni a lanyt, hogy nem fizetsz, v kevesebbet, akkor persze barmi elofordulhat.

2021. máj. 27. 12:11
 26/32 anonim ***** válasza:
96%

Nem ártana egy kis jogszabályismeret!

Prostituálódni nem bűn, és azt igénybe venni sem az!

Azt elősegíteni, abból részesedést kérni stb. az a bűn!

Kérdező, nem nem új infókra vagy kiváncsi, hanem "nevelni" akarsz ezzel az álkérdéssel!

Aki kettyinteni akar, az kettyinteni fog!

Te olyan feltételezések alapján foglalsz állást, amit hallottál, vagy mondtak neked...

A valóság ezzel szemben: ha az utcán szedsz fel egy prostit, akkor valóban veszélyben lehetsz, a rendőrök, a stricik és maga a prosti által is! (nem jó helyen szedted fel, valaki meglátott, stb. stb.)

Ha viszont lakásos lányhoz mész, és betartod a játékszabályokat, akkor még a strici is (ha van) rád fog vigyázni, mert egy kör ára nem ér meg semmiféle kockázatot, gyanúsítgatást, későbbi vizsgálatot!

Úgyhogy: beszéld meg vele telefonon, hogy mit is akarsz (részletesen) egyezz meg vele az árban, és ha elmész hozzá, akkor nézd meg jól, ha nem tetszik mond meg, hogy nem ezt a fényképet láttad, és menj el békével. Ha viszont tetszik, akkor tedd le a kialkudott árat, zhanyozz le, és tedd azt, amit megbeszéltetek!

Meg fogják köszönni, hogy ott voltál...

Ilyen egyszerű.

2021. máj. 27. 13:04
 27/32 anonim ***** válasza:
87%

Valóban, van ennek legális formája.

Sőt, aki bejelenti, attól kérhetsz orvosi leletet is, mert kötelező. (Már ugye annak, aki legálisan csinálja)

Az más dolog, hogy a 99% nincs bejelentve.

2021. máj. 27. 13:08
 28/32 A kérdező kommentje:
Hát.. Én már kérdeztem ezt az orvosi leletes dolgot is, de eddig 5/5 kinyomta rám a telefont. Szerintem csak minimális százalékuk él ezzel a lehetőséggel.
2021. máj. 27. 13:10
 29/32 anonim ***** válasza:
22%
Miért menne valaki prosithoz? Még sohasem voltam. F/60+
2021. máj. 27. 13:49
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Többség jár rendesen orvoshoz, csak nem szereti egy vadidegennek mutogatni a papírjait. Pl. benne van a valós neve.

De úgysem mész semmire egy bemutatott papírral, mert nem tudod megállapítani, hogy az az övé-e, vagy pl. a szomszédasszonyé. Meg photoshoppolni is semeddig tartana egyet.

2021. máj. 27. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!