Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veszítsem el prostival vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszítsem el prostival vagy legyek türelmes?

Figyelt kérdés

3 hónapja lettem 20 éves,és férfi vagyok.

Már eléggé kellemetlen,úgyhogy tennék valamit ellene. De mindig az volt hogy ha megtaláltam a perfekt,ugyanolyan értékrendű nőt az mindig a 2 méter magas,szakadtfarmeres,40 kilós göndörhajú, bulizós,szórzótáblát nemtudó senkit választotta aki képtelen lenne dolgozni heti 30 órát.

Na jó egye fene,nem alapozok rossz tapasztalatokra és háttérbe szorítom az előítéleteket.

Megéri szerintetek?

2021. máj. 26. 23:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Legyel turelmes. 19f
2021. máj. 27. 00:08
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem itt nincs szabály. Nézd meg a saját életed és dönts. Szerintem egyik út sem rossz. Nyilván szebb lenne nem prostival, de ugyanakkor meg gondolom nagyon frusztráló már, hogy szexelnél.

Amúgy valami harmadik út nincs? Én pasi vagyok, de lehet pl egy idősebb nőnek izgalmas lenne bevezetni téged a szexbe. Ami egy valódi intim viszony nem egy prosti dolog. Viszont azért nem szerelem.

2021. máj. 27. 00:43
 3/11 anonim ***** válasza:
26%
Én nekem az első barátnőm nem volt túl szép de szerettük egymást. Vele vesztettem el nyilván. Nem jó emlék. Ha visszamehetnék az időben, akkor valószínűleg keresnék egy fullos fizetőst, hogy vele legyen minden. Jobb lett volna így elveszteni. Persze úgy lett volna a legjobb, ha megtalálom életem szerelmét és mondjuk vele egy év randizás után csinálom először, és utána csak vele hátralévő életemben. De ennek mi a valószínűsége, ebben a mai rohadt világban?
2021. máj. 27. 01:06
 4/11 anonim ***** válasza:
39%
Menj prostihoz. Ha eddig nem jött össze ezután egyre cikibb lesz ha odakerülsz és nincs tapasztalat.
2021. máj. 27. 04:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Harmadik út se lenne rossz,de hol találnék ilyet
2021. máj. 27. 06:34
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

A prostizástól mit remélsz egyébként? Gyors ürítésen kívül másra nem jó, szeretkezni nem tanít meg (a dugás és a szeretkezés baromira nem ugyanaz), ráadásul ezt tagadhatnád életed végéig mert a nők többsége undorodik a qvához járkáló férfiaktól.

20 évesen még nagyon nem késtél le semmiről.

2021. máj. 27. 06:55
 7/11 Oldfire ***** válasza:
50%
Csatlakozom a "Legyél türelmes" véleményekhez.
2021. máj. 27. 07:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

6

A prosti azt csinál amiért fizetsz. Ha azt akarod hogy tanítgasson akkor tanítgat.

2021. máj. 27. 11:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nem sietsz sehová, márpedig gondolom ráérsz még akkor várj türelemmel. Ha pedig ennyire sürgős hogy ne cikizzenek a haverok akkor meg prosti.
2021. jún. 1. 08:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várj. Egy prosti nem olyan, mint a leendő esetleges szégyenlős barátnőd. Nem fogja azokat a dolgokat rutinból és felszabadultan csinálni. Teljesen más képet kaphatsz a nőkről és a legtöbb nem olyan. Várj még egy kicsit, ne keress görcsösen párt magadnak és akkor meg fog találni a társad. De ne prostizz inkább, nem ér annyit!
2021. jún. 1. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!