Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon prostival veszítsem el a szüzességem?
Ha még csaj közelében sem voltál fizikálisan, mint írod, akkor mit akarsz prostitól? Benézel a szoknyája alá max, mert olyan zavarban leszel, hogy lógni fog mindened...
Tényleg nem értem, miért nehéz ismerkedni szemtől szembe.Megközelíted, leszólítod, brekegsz valamit s megeszi vagy kiköpi.
Ha bejön, alakul a dolog s ha nem, akkor lesz lehetőséged még megismerni mást is-úgy is...
Olyan valóságot ölt panaszkodásotok, mint Pierre Richárd alakítás:
Nézd meg a filmet s okulj...vagy a 40 éves szüzet:
Igen!
Bár 10-15ezer forint egy órás menet, de cserébe olyan csinos csajt választhatsz amire vágysz, s itt nincsen kikosarazás (ha csak nem vagy büdös, full bunkó, részeg)
Ha meg bele gondolsz akkor azt a 15ezret más agyf.szságokra is elköltöd egy hónap alatt, amik még élményt se adnak.
Én 22évesen mendtem el prostihoz. Elegem lett hogy kikosazaznak állandóan a csajok, gondoltam egyet és elmentem egy szép prostihoz. Nem bántam meg, pedig rottyá izgultam magam elötte. Am a csaj kezelésbe vett😉
Azóta még párszor voltam prostizni, de ha csak vártam volna az alkalomra meg a szerelemre, akkor még most is szűz lennék, pedig már 28leszek lassacskán.
Ha elmész, akkor légy kedves, udvarias a lánnyal. -Ezt sokra értékelik. Érdemes 'barátnő' feelinges csajt választani.
"Azóta még párszor voltam prostizni, de ha csak vártam volna az alkalomra meg a szerelemre, akkor még most is szűz lennék, pedig már 28leszek lassacskán."
És azóta ragadnak rád a nők, csak mert nem vagy már tapasztalatlan szex terén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!