Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoljak a parom lanyanak hogy illene szorteleniteni valamennyire? 42f
Nudista csaladba kerultem bele, miutan megismertem a mostani paromat. Van egy 18 eves lanya es egy 21 eves fia.
A parom/nőm trimmeli a fanszorzetet es ez igy tokeletes nekem. Tudom, hogy nincs kozom ahhoz hogy a gyerekei hogyan hordjak lent a szorzetuket, viszont a lanyanak nagyon durvan szoros a nemi szerve (42 eves vagyok tehat van mihez viszonyitanom de ez eddig a legszorosebb amit lattam):D . A fia is csak ritkan roviditi de legalabb nem maszkal a lakasba meztelenul. A lanya az esti furdes utan mar rendszeresen meztelen mivel ugye sose csinaltak ebbol problemat. Nudista strandra is igy jartak regen. 1-2 eve nem voltak.
Hogyan szolhatnek finoman vagy engedjem el az egeszet es alkalmazkodjak teljesen? Mi a szokas ilyenkor egy nudista csaladnal?
Hs szólsz a lánynak, hogy bortváljon, az kb. olyan, mintha szexuális lényként tekintesz rá.
Se az anya, se a lány nem nézné jó szemmel.
Egyébként se értem mi közöd hozzá, ez pont olyan, mint egy rossz frizura.
Az ő dolga.
Ha nem tudod nézni, inkább kérd meg, hogy húzzon bugyit, vagy szoknyát.
Ebbe csak az szólhat bele akivel a lány aktív szexuális életet él, és az is csak kérhet.
Értem én, hogy nudista család, de miért a párod lányának a fanszőrzetét nézed?
Ezt a kérdést mindegyik fel fogja tenni ha szólsz, teljesen jogosan.
Még annak is necces aki a lánnyal aktív szexuális életet él, nem hogy neked...
"Mi a szokas ilyenkor egy nudista csaladnal?"
Biztos nem az, hogy jön a negyvenkettof és a 18 éves lánynak, akihez semmi köze (azt már le se írom, hogy a lány nemiszervéhez mennyi köze van...), megmondja, hogy milyen legyen a szőrzet a nemiszervén.
8as, mivel nyiltan nudista csládról van szó, sztem ezért annyira nem kiakasztó, h meztelenül járkálnak.
Kérdező: mint ahogy írták, semmi közöd hozzá h milyen stílusban viseli a szőrzetét, ha vér szerinti gyereked lenne se lenne. Ő dolga. Max ha nem csak az anyját hanem őt is akarod döntögetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!