Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaladban nalatok mennyire megszokott az intim szortelenites? Ki mekkorara hagyja meg a fanszoret?
családban? :D háls égnek fogalmam sincs, hogy a szüleimnek és testvéremnek milyen a fazon.
én gyantázom magam mindenhol, néha kis "leszállópályát" hagyok a puncion
Én szűz vagyok szóval fölöslegesen nem szoktam. Néha ollóval vágok kicsit... Majd első alkalomra tuti leborotválom mert nem akarom hogy azért ne nyaljon ki mert szőrös.
25N
#6 ne borotva legyen, hanem gyanta! Ki fog jönni egy csomó pattanás a borotvától, ha nincs hozzászokva a bőröd. Jobb nyalni ha kicsit szőrös, mint hogy pattanásos legyen!
20/F
#6:
Nem hinném, hogy zavaró lenne, a lényeg, hogy tiszta, ápolt legyen.
Véleményem további része pedig már nem számít általánosnak :D
Szüleimét nem tudom, nem is érdekel, de nekem és hugomnak természetes. Hugom nyáron szokta bikinivonalig szedni, de ilyenkor nem szedi, én meg sosem szedtem le. Egyszer kíváncsiságból rövidebbre vágtam, ennyi.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!