Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondolnátok, ha a fiú azt szeretné, hogy ne szõrtelenítsetek?
Figyelt kérdés
Ha például egyszerűen nem szereti a borostát meg a pattanásokat ott...2019. okt. 18. 04:04
1/12 anonim válasza:
Volt ilyen barátom, nem szőrtelenítettem.
2/12 anonim válasza:
Szereti a szőrt szedegetni a szájából :). Azért legalább trimmelve legyen
3/12 anonim válasza:
Attol hogy ő megkerne hogy hagyjam ott levagnam mert utálom a szort.
4/12 anonim válasza:
Akkor is leszőrteleníteném magam, mert én nem szeretem ha szőrös vagyok. s
5/12 anonim válasza:
"Ha például egyszerűen nem szereti a borostát meg a pattanásokat ott..."
Èn gyantáztok,mindig babapuha, borosta nèlkül,ès nem is pattanásos.
Szóval ha a borosta ès a pattanás miatt nem akarod, hogy szőrtelenítsen a lány, mert zavar azt is meg lehet ám oldani. Nem csak a borotva lètezik, amitől 3 nap múlva már borostás...
6/12 anonim válasza:
Utálom a szőrt. Volt egy sràc aki megkért hagyjam megnőni. Kipróbáltuk de a végén egyikőnknek sem tetszett
7/12 anonim válasza:
Ez az csajok. Ne hagyjátok meg 😎
8/12 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy nem kell miatta leszednem.
9/12 anonim válasza:
Akkor is rövidebbre vágnám, mint amekkorára egyébként nőne, mert egyszerűen zavaró, kényelmetlen. De az részemről oké, hogy ne csupaszítsam le.
10/12 anonim válasza:
Én alapból nem szőrtelenítek. Nálam semmi változás nem lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!