Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavarna/Mit gondolnátok erről?
Amúgy tök normális lány vagyok, de nagyon szeretek beteg dolgokat rajzolni. Pl véres, gnóm emberek vagy mondjuk most azt rajzolom hogy egy srácon aki fel van akasztva kígyók tekeregnek, és elég élethűek is a rajzok, jól kidolgozom a részleteket hogy minél "undorítóbb" legyen. Amúgy semmi ilyen vágyam/hajlamom nincs, szimplán szeretem kifejezni az érzéseim ilyen nagyon eltúlzott rajzokkal ha szomorú vagyok.
Egyik barátnőm megtalálta az egyik rajzom és szerinte elég beteges, azzal viccelődött hogy ha a pasim meglátná azt hinné hogy vagy pszichopata vagy vér/fájdalom fétises vagyok pedig egyik se igaz.
Ti mit gondolnátok erről?
18/L
Linkelhetnél pár rajzodat kíváncsi vagyok
Ha annyira jól el is tudnád passzolni tatoo szalonban ott nagyon pörögnek az extrém mocskos képek
Egyet értek a barátnőddel :D
30f
Mentális okai vannak a rajzaidnak, amiért így fejezed ki magad, nagyjából sejted is az okát.
A kérdés amúgy nem a szexualitás rovatba illeszkedik, inkább az egészség / mentális egészség részbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!