Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esélyem van találni valakit, hasonlóan furcsa, és ritka fétissel?
Ez pedig a következő: köldökfétis. Főleg, ha egy hölgynek kifelé forduló, kiálló köldöke van. Minél jobban, annál inkább megvadít. Nem tehetek róla, ez van, ezt dobta a gép.
Nem vagyok a görcsös betege, nem ez irányítja a mindennapjaimat, nem fogok a vágyaim beteljesülésének elmaradása miatt túszokat ejteni, tömeggyilkosságokat rendezni a jövőben. Mindig is voltak, és lesznek párkapcsolataim, magányos sem vagyok - mivel nem ez az elsődleges preferenciám párválasztás alkalmával.
Ellenben mindig motoszkál bennem a kisördög. Az eddigi kapcsolataim során, inkább az alkalmi viszonyaim alatt közöltem ezt a partnereimmel, viszont rendre elutasítást kaptam, nevetség tárgyává váltam - de maximum egy "meh, ha muszáj"-ban részesültem. Ez így nekem sosem volt pálya, nem erőszakoskodtam - ha nem, hát nem. Ettől függetlenül ideig-óráig működtünk. Sosem emiatt szakítottam/tunk.
Egyébként mindig is szégyelltem ezt az egészet, de mára már kifejezetten elfojtom.
Vajon találok egyszer valakit, aki osztozna velem ebben a kivételes vonzalomban, vagy próbáljam teljesen elnyomni (vagy valahogy "átkonvertálni") ezt magamban? Mennyire számít ez gyakori fétisnek? Van valami hasonló, különleges kattanásotok?
32/F
Én ugyanígy vagyok, amióta az eszemet tudom, köldökfétisem van (persze ez gyerekként csak annyi volt, hogy jobban megnéztem másokét, a szexuális vonzat és hogy kifejezetten csak a nőké érdekel, csak később jött), és kb ugyenezek a tapasztalataim.
Én személy szerint nem érzem ezt különbnek, mint akit a mell és fenék, vagy ha már fétis, a láb érdekel, mégis azt tapasztaltam, hogy a köldök már önmagában teljesen tabu sokaknál és sokkal durvább visszautasítást eredményez. Érdekes módon akár olyannyira, hogy hiába voltunk együtt fél órája, vagy mondjuk közös strandolás, ilyenek; ha kifejezetten a köldökét szeretném jobban megnézni (nálam is csak az ujjal piszkálás, maximum a nyelv játszik), az már nem fér bele.
Hogy mi a megoldás, azt nem tudom... Nem hiszek abban, legalábbis nem tapasztalom, hogy az elfojtás működik, de bízom benne, hogy egyszer talán jön valaki, akit minimum nem fog zavarni.
11-es vagyok.
Mondjuk az sem segít a megítélésünkön, hogy a kérdező saját magával beszélget, miközben elfelejt felhasználót váltani... Nem egy ilyen volt már ezen az oldalon.
Szia . Tok jol osszelehet hozni foleg ha kifogsz egy fetises lanyt . Nekem nez fetisem van paromnak lab, tok jol "osszetudunk dolgozni" en elgogadtam azt o elfogadta azt :)
Szerintem egy fetises lany sokkal konyebben kezel egy ilyen helyzetet mint az a lany akinek fogalma sincs mi az a fetis. Ez hogy is mondjam ? Fetises megert egy fetisest. Ellenkezoleg mar nem biztos. Azert furcsaltak a fetised a lanyok . De szerintem nem gaz fetis:)
Engem nagyon felizgat nőként, ha valaki be van gerjedve a köldökömre, hónaljamra, vagy bármilyen ilyen nem intim testrészemre. Pl. nagy vágyan az is, hogy valaki olajjal masszírozza a hasam és a köldököm. Szóval szerintem ne add még fel a reményt, biztos találsz magadnak ilyen nőt!
(Van komoly kapcsolatom, monogámok is vagyunk, így nem szeretnék innen senkivel semmit csinálni, csak szimplán adtam egy választ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!