Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora esélyem van találni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora esélyem van találni valakit, hasonlóan furcsa, és ritka fétissel?

Figyelt kérdés

Ez pedig a következő: köldökfétis. Főleg, ha egy hölgynek kifelé forduló, kiálló köldöke van. Minél jobban, annál inkább megvadít. Nem tehetek róla, ez van, ezt dobta a gép.

Nem vagyok a görcsös betege, nem ez irányítja a mindennapjaimat, nem fogok a vágyaim beteljesülésének elmaradása miatt túszokat ejteni, tömeggyilkosságokat rendezni a jövőben. Mindig is voltak, és lesznek párkapcsolataim, magányos sem vagyok - mivel nem ez az elsődleges preferenciám párválasztás alkalmával.

Ellenben mindig motoszkál bennem a kisördög. Az eddigi kapcsolataim során, inkább az alkalmi viszonyaim alatt közöltem ezt a partnereimmel, viszont rendre elutasítást kaptam, nevetség tárgyává váltam - de maximum egy "meh, ha muszáj"-ban részesültem. Ez így nekem sosem volt pálya, nem erőszakoskodtam - ha nem, hát nem. Ettől függetlenül ideig-óráig működtünk. Sosem emiatt szakítottam/tunk.

Egyébként mindig is szégyelltem ezt az egészet, de mára már kifejezetten elfojtom.

Vajon találok egyszer valakit, aki osztozna velem ebben a kivételes vonzalomban, vagy próbáljam teljesen elnyomni (vagy valahogy "átkonvertálni") ezt magamban? Mennyire számít ez gyakori fétisnek? Van valami hasonló, különleges kattanásotok?

32/F

2021. máj. 26. 13:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy vagyok, amióta az eszemet tudom, köldökfétisem van (persze ez gyerekként csak annyi volt, hogy jobban megnéztem másokét, a szexuális vonzat és hogy kifejezetten csak a nőké érdekel, csak később jött), és kb ugyenezek a tapasztalataim.

Én személy szerint nem érzem ezt különbnek, mint akit a mell és fenék, vagy ha már fétis, a láb érdekel, mégis azt tapasztaltam, hogy a köldök már önmagában teljesen tabu sokaknál és sokkal durvább visszautasítást eredményez. Érdekes módon akár olyannyira, hogy hiába voltunk együtt fél órája, vagy mondjuk közös strandolás, ilyenek; ha kifejezetten a köldökét szeretném jobban megnézni (nálam is csak az ujjal piszkálás, maximum a nyelv játszik), az már nem fér bele.

Hogy mi a megoldás, azt nem tudom... Nem hiszek abban, legalábbis nem tapasztalom, hogy az elfojtás működik, de bízom benne, hogy egyszer talán jön valaki, akit minimum nem fog zavarni.

2021. máj. 26. 19:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok.

Mondjuk az sem segít a megítélésünkön, hogy a kérdező saját magával beszélget, miközben elfelejt felhasználót váltani... Nem egy ilyen volt már ezen az oldalon.

2021. máj. 26. 19:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem ártott volna felhasználót váltani.. uhh :DDDDD
2021. máj. 26. 21:16
 14/19 anonim ***** válasza:
45%
Valóban. Ez kicsit így kellemetlen lett. Attól még nem gáz a szitu.
2021. máj. 26. 22:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy most szomorúságot fogok okozni, de nekem pont ilyen kidomborodó köldököm van és UTÁLOM és meg fogom műttetni (pedig alapjában véve eljutottam oda, hogy a plasztikai műtétek nagyon feleslegesek és károsak, stb.).
2021. máj. 26. 22:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Wow én 20 éves vagyok de ugyan úgy rajongom pont ezekért csak nekem kb 11 éve van ez a fétis és nem vagyok troll sokak szemében ez valami új és valakinél meg annyira tabu ha már leírom, hogy köldök fétisem van pislogok egyet és tiltanak interneten.. Na de mindegy, én csak nézni szeretem és Merev leszek mindig valamiért..
2021. máj. 31. 00:11
 17/19 Katalin09 válasza:
59%

Szia . Tok jol osszelehet hozni foleg ha kifogsz egy fetises lanyt . Nekem nez fetisem van paromnak lab, tok jol "osszetudunk dolgozni" en elgogadtam azt o elfogadta azt :)

Szerintem egy fetises lany sokkal konyebben kezel egy ilyen helyzetet mint az a lany akinek fogalma sincs mi az a fetis. Ez hogy is mondjam ? Fetises megert egy fetisest. Ellenkezoleg mar nem biztos. Azert furcsaltak a fetised a lanyok . De szerintem nem gaz fetis:)

2021. jún. 7. 18:01
 18/19 Katalin09 válasza:
46%
*KÉZ
2021. jún. 7. 19:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Engem nagyon felizgat nőként, ha valaki be van gerjedve a köldökömre, hónaljamra, vagy bármilyen ilyen nem intim testrészemre. Pl. nagy vágyan az is, hogy valaki olajjal masszírozza a hasam és a köldököm. Szóval szerintem ne add még fel a reményt, biztos találsz magadnak ilyen nőt!

(Van komoly kapcsolatom, monogámok is vagyunk, így nem szeretnék innen senkivel semmit csinálni, csak szimplán adtam egy választ.)

2021. jún. 19. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!