Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora esélyem van találni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora esélyem van találni valakit, hasonlóan furcsa, és ritka fétissel?

Figyelt kérdés

Ez pedig a következő: köldökfétis. Főleg, ha egy hölgynek kifelé forduló, kiálló köldöke van. Minél jobban, annál inkább megvadít. Nem tehetek róla, ez van, ezt dobta a gép.

Nem vagyok a görcsös betege, nem ez irányítja a mindennapjaimat, nem fogok a vágyaim beteljesülésének elmaradása miatt túszokat ejteni, tömeggyilkosságokat rendezni a jövőben. Mindig is voltak, és lesznek párkapcsolataim, magányos sem vagyok - mivel nem ez az elsődleges preferenciám párválasztás alkalmával.

Ellenben mindig motoszkál bennem a kisördög. Az eddigi kapcsolataim során, inkább az alkalmi viszonyaim alatt közöltem ezt a partnereimmel, viszont rendre elutasítást kaptam, nevetség tárgyává váltam - de maximum egy "meh, ha muszáj"-ban részesültem. Ez így nekem sosem volt pálya, nem erőszakoskodtam - ha nem, hát nem. Ettől függetlenül ideig-óráig működtünk. Sosem emiatt szakítottam/tunk.

Egyébként mindig is szégyelltem ezt az egészet, de mára már kifejezetten elfojtom.

Vajon találok egyszer valakit, aki osztozna velem ebben a kivételes vonzalomban, vagy próbáljam teljesen elnyomni (vagy valahogy "átkonvertálni") ezt magamban? Mennyire számít ez gyakori fétisnek? Van valami hasonló, különleges kattanásotok?

32/F

2021. máj. 26. 13:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Volt itt egy srác, aki utálta a saját köldökét, és az volt a perverziója (keresett rá jelentkezőt), hogy valaki kínozza a köldökét.

Tudom, hogy ez teljesen más - kifejezetten az ellentéte - , de annyiban mégis hasonló, hogy - úgy tűnik - lehet a köldökök iránt érzelmeket táplálni.

Kíváncsi lennék, hogy alakul ki az ilyesmi.

2021. máj. 26. 13:38
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

De pontosan mi történik? Oké, hogy tetszenek az ilyen köldökök, de mi hozza el ezzel kapcsolatban a szexuális kielégülést?

Mert ha csak szimplán ez tetszik, ahogy kinéz, az még nem egy nagy kaland.

Szóval, mi teszel vele, amiért ennyire elutasítóak?

2021. máj. 26. 13:38
 3/19 A kérdező kommentje:
Semmi többet nem tennék vele, csak annyit, mint pl. egy mellbimbóval. Semmi extrém, vagy BDSM. Nálam ennyi. Valószínűnek tartom, hogy sokaknak már ez túlhalad a határon.
2021. máj. 26. 13:41
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

Tehát ha jól értem, ez maximum nyalogatás, puszilgatás, esetleg pici harapdálás?

Nekem nincs ilyen fétisem, de ettől azért nem lennék betojva. Semmi beteges vagy undorító nincs ebben.

Szóval, ha megtalálod az igaz szerelmet, ott a párod biztos szívesen megengedi majd Neked.

Ne aggódj emiatt.

2021. máj. 26. 13:49
 5/19 A kérdező kommentje:

4-es, abszolút jól érted.

Bízom benne, köszönöm korrekt szavakat!

2021. máj. 26. 13:52
 6/19 anonim ***** válasza:
Hát, ez szerintem is csak attól függ, hogy ki, mennyire szeret. Illetve a megfelelő kommunikáció. Az én barátomnak például magassarkú fétise van (az mindig rajtam kell, hogy legyen szex közben). Nem értem, de megteszem neki, mert imádja. Én pedig ennek örülök. Szóval van esélyed 😊 Sok sikert!
2021. máj. 26. 18:42
 7/19 A kérdező kommentje:
Amúgy aranyosnak tűnsz, és tetszik, ahogy fogalmazol. Szóval nem tűnsz ostoba, mániás perverznek, és szerintem itt már sokminden eldől. Én simán hagynám 😊😊🥰
2021. máj. 26. 18:55
 8/19 A kérdező kommentje:
Komolyan, tényleg? Látjátok, meg is oldódott a probléma 😂
2021. máj. 26. 18:56
 9/19 A kérdező kommentje:
Áh, azért köszi, hogy segíteni próbáltok!
2021. máj. 26. 18:57
 10/19 anonim ***** válasza:
😂😂
2021. máj. 26. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!