Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek hány bugyitok van, kb? Szépen összerakva sorakoznak egymás mellett, vagy ömlesztve vannak. Észrevennétek , ha eltűnik egy?Tűnt már el?Kort is irjatok.
Fogalmam sincs, talán 20-25, ezek közül pedig párat csak "különleges" alkalmakkor veszek fel (értsd, meglepem a barátomat).
Elég jó szemem van, így hamar észrevenném, ha az egyik hiányzik, de nem is engedek senkit a páromon, a családomon és a legjobb barátaimon kívül a szobámba. Neked esélyed se lenne ellopni egyet (és nem, nem mutogatok).
Szerintem 25-30 biztos van. Nem sorban rakom el őket, de valamiféle rendszer azért van. Kb 3-4 külön pakkban vannak. A tipikus nagyobb menzesz bugyik, a hétköznapi pamut tangák és brazil fazonok, vannak a csipkésebb kicsit csinosabb darabok és vannak azok amik tényleg csak külön alkalmakra vannak, márkás, drága,sérülékeny de extra szexi darabok (ezeket szinte sose veszem elő, főleg ha épp nincs se párom se szexpartnerem)
Észrevenném, ha eltűnne egy. Az exklúzív pakkból talán nem, mert azt szinte sose veszem elő ugye, tehát van hogy fél évig rá se nézek. A többi viszont feltűnne, mert azokat használom azért gyakrabban.
Nem volt rá példa h eltűnt volna bármi, miért is tűnne el:) bár egyszer volt, hogy a szárítóról leesett az egyik bugyi és nem találtam, majd kiderült, hogy a kutya a földről felszedte és elvitte a kis ágyába:D ott megrágcsálta és azon aludt xdd persze utána kidobtam azt a darabot
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!