Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek hány bugyitok van, kb? Szépen összerakva sorakoznak egymás mellett, vagy ömlesztve vannak. Észrevennétek , ha eltűnik egy?Tűnt már el?Kort is irjatok.
Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 23:32
1/25 anonim válasza:
Megint itt a használt bugyi fétises
2/25 anonim válasza:
XDDDD Ne lopdoss bugyit. Bár én biztos nem venném észre, ha eltűnne egy
3/25 anonim válasza:
Nagyjából harminc, de nem számolom.
Van egy fehérneműs fiók, oda van szórva mindegyik (nem is hallottam ilyen rendszerezésről).
Valószínűleg csak jóval később venném észre.
Nem, nem tűnt el.
26N
4/25 A kérdező kommentje:
3/3engedned hogy pasi megnézegesse őket?
2021. máj. 25. 23:45
5/25 anonim válasza:
Milyen pasi? A barátom bármikor, csak tessék. Minden más férfit a közelébe se engedek a szobámnak, kivéve ha nagyon jó barátok vagyunk (de ők se nyúlkálhatnak a dolgaim között). Egy olyan senki (mert számomra az vagy) pedig még ismerősként se közelíthetne meg, nemhogy a cuccaimhoz közelítsen.
26N
6/25 A kérdező kommentje:
Es ha megkérne hogy had nézhesse meg őket, és fizetne érte?
2021. máj. 25. 23:51
7/25 anonim válasza:
Kinevetném és többé felé se néznék. Nem vagyok prostituált és nem érdeklnek kanos fiúk.
26N
8/25 anonim válasza:
Hát akkor van mit tanulnod üzlet terén. Ennél könnyebben nehéz pénzt keresni😄
9/25 anonim válasza:
Á, nem szorulok rá az ilyesmire, sértő szándék nélkül ez nekem már nagyon alja szint.
26N
10/25 A kérdező kommentje:
Kár...1x megnézegetném egy idegen lány fehérneműs fiókját.
2021. máj. 25. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!